Det är dags att ta ansvar för måendet

Glad fredag på er! Idag mår jag superbra, har varit på riskettan och sen varit förbi Bella en sväng. En go och härlig start på fredagen helt enkelt. Igår däremot var det inte en lika bra dag det ledde mig till en..

.. insikt som gjorde att jag tog beslutet att från och med nu fokusera 100% på mig och mitt mående igen. Det blir att gå tillbaka till samtalsbehandlare och börja jobba för att må så bra som jag gör idag majoriteten av dagarna. ☼ Att gå runt och oro sig och ha en grundläggande ångest dagligen håller inte i längden, kroppen orkar inte och inte det sociala heller för den delen. Jag ser det inte som ett nederlag att välja att gå tillbaka till en samtalsbehandlare. Jag ser det på samma sätt som om jag skulle behöva söka hjälp hos läkare. HELT normalt och fantastiskt att en kan få hjälp med både de fysiska och psykiska!

NOG om det! Kan vi ta en minut för den här klänningen. ✰ På väg hem från körskolan igår tog jag en snabb spontanare in på Indiska och hittade denna dröm hängandes på en galge och jag blev fullkomligt kär!<3 Pricken över i:et var att denna rackaren var nedsatt från 700 till dryga 300 vilket fynd!! Så idag har jag spatserat runt i denna dröm och bara känt att allt kommer bli bra. Haha vad materiellycka kan göra med en!

Så nu mina vänner är det MÅENDET i fokus och försöka locka fram glädjen ännu mer för min del! Det ska jag göra ikväll med KRÄFTOR och familjemys <3 Ni får ha en fantastisk fredag! Vi hörs snart igen! Puss och kram/ E

Gillar

Kommentarer