Bli min löpkompis vetja?

Pmsig idag, ni vet typ sådär kryp i hela kroppen irriterad för minsta lilla sak pmsig. Fick ut lite av det när jag lirkade på broddarna på springpjuksen i förmiddags och gav mig ut på en springtur. Sprang nästan sju kilometer ändå, med mens. Ska alltid tilläggas, med mens. Skrattar lite åt mig själv när jag skriver det för jag kopplas direkt tillbaka till William Spetz youtubevideo ”LISA HAR JU FAKTISKT LINGONVECKAN!!” från 2012. Ni som vet, ni vet. Jaja, kroppen svarade bättre än väntat idag. Kontrast från nu när jag ligger i soffan, yrslig, sur och med en värk på en skala 6 av 10. Låt det stanna så åtminstone, snälla.

Bjuder dagen till ära också på en bild direkt tagen efter rundan! Se ovan, varsågoda.

Insett att det kanske får bli såhär nu, att träningen får byta riktning litegrann framöver. Lär ju inte bli gym på ett tag så istället för att sörja att styrketräningen inte alls känns lika kul på hemmaplan kanske det blir att skifta fokus mot konditionsträning istället.

Laddade hem Runkeeper på luren i veckan, dunderkul att kunna logga sin löpning ju. Och bäst av allt är att man kan skaffa sig löpkompisar via appen så att man kan följa varandras loggar. Bli min vän vetja? Så kan vi motivera varann. :-)

Näe nu ska tjejen med det strålande pms-humöret fortsätta sitta i soffan och självömka och dricka fanta. Puss på er!

Gillar

Kommentarer

wilsoon
wilsoon,

Bra jobbat!! /tjejen som legat utslagen på soffan sen hon kom hem


nouw.com/wilsoon
idaemeliesvensson
idaemeliesvensson,

haha men puss! har ju räknat med att du joinar min springklubb och en och en annan runda framöver :*

nouw.com/idaemeliesvensson