Back on (iksu) track

Hej på er! Trodde verkligen inte det skulle kännas såhär skönt att vara tillbaka på iksu igen men det gör det. Fick den där lilla extra-kicken under dagens eftermiddagspass som jag har saknat på senaste tiden. Det känns lite som att komma hem igen efter att ha vart och drällt runt på Nordic Wellness i en månad. Nordic i all ära men ni fattar. :)

Åkte direkt från jobbet till Iksu idag faktiskt, slutade kvart i fem, slängde i mig lite frukt i bilen och sen bar det av. Körde ett kort men rätt intensivt rygg och biceps pass och sen dansade jag 45 min! Blev att jag spontant bokade danspasset denna gång men som alltid blir ett bokat pass aldrig ett ångrat ett. Dans har alltid haft en renande inverkan på mig. Allt som behöver komma ut får jag på något sätt utlopp för när jag dansar, ren och skär terapi för själen haha. Ångrar många gånger att jag hoppade på bollsportståget som barn då dans alltid legat så mycket närmare hjärtat. Äsch! Dumt att ångra!

Nu ska jag totalkolapsa i soffan hade jag tänkt. Kan ni fatta att det redan är onsdag imorgon? Sjukt. Aja, vila lugnt nu kompisar så hörs vi. <3

Gillar

Kommentarer