Instagram emelie_svensson_Instagram emelie_svensson_Instagram emelie_svensson_Instagram emelie_svensson_Instagram emelie_svensson_Instagram emelie_svensson_Instagram emelie_svensson_

Året vi fann naturen

Tack Wilma för smset i lördags. Det var precis det jag behövde, eller vi behövde. Hösten och jag, för att bli lite sams igen.

Höstmörkret i kombination med regnrusk dag in och dag ut har inte bara gjort att jag känt mig tröttare på senaste utan också i viss mån rent utsagt pissless. Tackar gudarna för solen som letade sig fram i lördags, den kommer jag kunna leva på länge.

Någonstans gillar jag hösten, det vet jag ju. Regnet som smattrar mot taket när man ligger ihopkuren i en filt inomhus eller den där otroligt friska luften som bara existerar under den här tiden på året. Får inte heller glömma alla mysiga fikan med stickade tröjor och stora temuggar som kan tas an. Men sen så har vi ju också den där mindre glorifierade varianten där regnet piskar en i ansiktet påväg till och från jobbet, vindarna som på något sätt alltid lyckas blåsa igenom alla hundra lager utav kläder eller dedär mörkret som aldrig tar slut. Men någonstans så kunde jag ändå förlåta höstens så kallade baksidor där jag satt med mina två vänner runt vår lilla hopknåpade eld i lördags.

”Hitta någon som tittar på dig som Siri tittar på korven”. Haha måste faktiskt erkänna att jag kände mig lite taskig sekunden efter jag tog den här bilden. Ser ni hur otroligt redo hon var på att sluka min kreation till korv. Bjöd henne på lite grillkorv sen, jag lovar och svär!

Så här satt vi alltså, jag, Wilma och Alva till klockan nästan hade gått och blivit middagstid. Nu vill jag bara ta och köpa mig dedär friluftsbyxorna och den där superbra termosen som jag fick låna av min mor och far för att sedan officiellt kunna säga att 2020 var året vi fann naturen.

Gillar

Kommentarer

wilsoon
wilsoon,
❤️❤️❤️
nouw.com/wilsoon