1 vecka ledig : Vad hände?

Kände hur min bloggabstinens spirade upp i och med en paus i söndagens åtaganden. Sedan sist vi hördes vid har jag haft en veckas ledighet, ett höstlov, en väldigt uppskattad vecka på höstsidan. För att vara mer exakt är jag inne på söndagen innan ledigheten tas ifrån mig eller ja, tas ifrån mig kanske var att ta i. Jag tror att ledighet går i det allra flesta fall att skapa i vardagen. Små stunder i form av roligheter eller deg - tid. Men lika naturligt lugn och ledighets känsla har jag personligen svårt att uppnå därför har det här lovet varit såå uppskattat.

EN LITEN SAMMANFATTNING AV DENNA GOA VECKA:

Måndag: Pannkaksbrunch med mitt hjärta <3 Sedan film och övningskörning✰

Tisdag: Hade körlektion redan 08:05 hade glömt bort att det var höstlov när jag bokade tiden så tisdagen blev definitivt lovets tidigaste morgon då jag var tvungen att kliva upp klockan 06:15 för att ta bussen in till stan.. På kvällen var det sedan halloweenfest på ett uteställe här där jag bor för att fira in 200 dagar till studenten. Väldigt lugn kväll, inte roligaste utekvällen men helt okej :)

Onsdag: Jag och min syster började kolla på springfloden, sjukt bra serie. Vi såg klart hela första säsongen på den dagen hihi. Går att se på svt play rekommenderas starkt!

Torsdag: Ännu en pannkaksbrunch men denna gången med syrran och Wilma (@wilsoon) sedan middag med Vera på vezzo och livepodd! <3 Sjukt bra dag och kväll! Älsklingen kom sedan och hämtade oss med bil och spenderade natten här :)

Fredag: Jag och Alexander for in till stan så fort vi vaknade och möte upp hans mamma och halv-bror. Vi hade en jättetrevlig dag tillsammans och tävlade/samarbetade i olika spel på megazone. Kvällen avslutades hemma hos mig med la familia framför idol. Sedan film som jag typ missade för att jag sov haha.

Lördag: Tog det mest bara lugnt, var och kollade Alexanders innebandy match och skrev på en ny låt. <3

Söndag (idag) : HAR LÄST UT TRAFIKENS GRUNDER puh!! Nu återstår en del annat plugg.

Jag har haft en superfin vecka, hur har er varit?


Gillar

Kommentarer

wilsoon
wilsoon,
<333 du måste berätta om podden sen!!
nouw.com/wilsoon
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hur drömmig gott så inte det där ut???
nouw.com/matildaberlin