Om jag hade vetat hur mycket det blåste innan jag stack ut, hade jag nog aldrig kommit ut. Vad hände med vädret? Bara sådär så var det höst - och idag motvind åt alla håll. Men med bra musik i lurarna och väl igång så går ändå benen av sig själv. Och tack och lov så bjussade kroppen på pigga ben, så det var lättjoggat och bara så skönt att komma ut. Sprang längs med strandpromenaden och en sväng i skogen. Det blev tillslut 11km och nästan precis en timmes jogg. En riktigt fin runda! Löpning ger verkligen frihetskänslan nummer ett. Nu har jag i och för sig kärat ner mig i gymmet också, förstått hur gott det gör och hur mycket det ger på sitt sätt. Men ändå. Tunga vikter och skivstänger kommer aldrig ge den känslan som löpningen ger emellanåt. Löparglädje är en glädje för sig . Det bara är så.

Nu har jag precis tankat om med lite lax till lunch. Nom nom. Känner alldeles för mycket för en slappardag. Nöta någon serie och sådär. 

Likes

Comments

Onsdag. Och jag är inne på sista semesterveckan. Lika vemodigt som skönt som tungt som spännande. Är sjukt förväntansfull på det som komma skall. Ny stad och nytt jobb. Det är pirr i magen och lätt att hitta smilet.

Tar vara på dom här sista lediga dagarna till fullo. Sover så länge jag vill. Käkar långfrukost och bara gör vad jag känner för. Idag blir det en joggingtur och sen? Det får vi se, det får vi se.

Likes

Comments

Hej!

Första inlägget. Alltid speciellt. Får bli ett utförligare get-to-know-me-inlägg här framöver. Om inte annat så klarnar det ju med tiden. Jag kan ju i alla fall hinta om att jag gillar att springa och hänga på gymmet, käka gött och leva life. Det får helst smaka kaffe. Och så gillar jag att ta fina bilder och fånga happy moments, liksom. Tänker att jag måste få spara dom någonstans. Och typ dela med mig av dom. 


Likes

Comments