Några dagar i Orlando

Vi tog bilen vidare till Orlando. Vi checkade in på hotellet ”Cabana Bay” tror jag det hette. Jättefint och stort hotell. Nära till allt och stor pool och ett fräscht område.
Vi checkade in en natt men sedan kom på vi att vi kommer ej hinna allt på en dag så fick bli två nätter där.
Första kvällen tog vi det lugnt. Hängde lite vid poolen och sen la oss rätt tidigt. Dagen där på drog vi till Sea World, det var jättehäftigt. Vi valde mest Sea World just för att dem hade flest karuseller av alla parker och det var väl det jag och Alvin var ute efter. Haha! Vi ÄLSKAR karuseller. Sån kick man får!!!!

Sen var det mycket djur som var fångade, delfiner, hajar, sjölejon och massa annat. Det gör så ont i mig, det är så mycket djurplågeri. Egentligen kändes de fel att supporta dem med pengar men vi var ute efter karusellerna. Men vi matade alla sjölejon, köpte massa fisk för flera flera dollar så alla skulle få ordentligt med mat. Dem var så fina!!!!
Vi lämnade rätt tidigt för efter vi åkt alla karuseller kändes vi rätt klara.

Morgon efter var vi uppe tidigt för att packa ihop allt och checka ut och sedan dra så snabbt som möjligt till Universal Studios. Vi valde en av parkerna och det var den riktigt universal, och inte Island of Adventures och den andra parken. Där åkte vi sjukaste karusellen, i sitsarna satt det en touch platta där man kunde välja musik som dem hade, valde Stronger med Kanye West så fick man höra den själv längs hela åkturen av karusellen. Musiken kom från sitsen där man har huvudet. Sjukt coolt. Asrolig karusell som ni ser på an av bilderna. Det var mycket simulators som vi gick på, allt ifrån 3D till 4D osv. Riktigt coolt!!

Vi lämnade Orlando runt 15 för att hinna lämna tillbaka bilen i Miami och hinna packa ihop till Aruba dagen efter.
Och nu är vi framme på Aruba. FAVORITSTÄLLET

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229