Hej från Key West

Det kliar i fingrarna, aaaah har inte bloggat på så länge och jag saknar det massvis. Att få skriva av sig lite och dela med sig av bilder och ens vardag. Tycker det är skönt även om någon läser eller inte.

Ska försöka komma igång sakta här nu men säkert.

Igår tog vi hyrbilen som det blev massa strul med men löste sig hyfsat bra tillslut ner till Key West, det tog ca 4h, med ett stopp på donken också för lite käk.
Men vägen dit ner var så fin, man såg allt mellan fina sjöar, till hav, till träskmark, till fina hus till fina båtar. Allt möjligt. Vi fick se lite av solnedgången också.
När vi väl var framme så checkade vi in på hotellet Margariteville som är superfint. Gick snabbt ut på gatan för att leta matställe, jag köpte mig en Acaibowl med frukt och granola, så gott.
Sen hamnade vi på Hard Rock Café, helt ok mat men stämningen va härlig.

Hela denna stad är underbar, påminner lite om New Orleans, inte för att jag varit där men av bilder och filmer man sett. Jättehäftigt. Massa barer och restauranger och olika trubadurer överallt. Så mysigt.
Idag började vi morgonen med en löprunda och sen lite utfallssteg och armhävningar osv, jätteskönt. Tredje morgonen vi gör det, och ska fortsätta hela semestern. Då det ger ut så mycket, man känner sig så mycket piggare och man orkar mer.
Har hunnit sola och bada, men sen kom regnet och nu väntar vi på att det ska sluta regna så vi kan gå och käka lunch och sedan ta bilen för att dra oss mot Miami Beach igen.

Hörs senare. PUSS

Gillar

Kommentarer

linneaz
linneaz,
Åh så härligt det ser ut🌸nouw.com/linneaz
Idaellinor
Idaellinor,
Jättehärligt!!!nouw.com/idaellinor
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229