En snorklingstur

Igår hade vi bokat på oss på en båttur med en katamaran på morgonen men dem ringde och sa att de va för få och det var molnigt på morgonen så att vi skulle komma vid 13.00 istället. Vilket var rätt bra för då kunde jag vila mitt ansikte inne på rummet till dess då jag hade fått vattenblåsor i ansiktet... somnade i solen.... hehe. Aj.

Vi tog en taxi dit och blev hämtade med en liten minibåt ut till stora katamaranen. Väl på fick vi drinkar, man fick välja vad man ville dricka, det fanns allt möjligt. Sen åkte vi runt och stannade på två ställen för att snorkla, ett ställe där det var något skepp som hade sjunkit för flera flera år sedan som låg kvar på botten som man kunde se och ett ställe där vattnet var med klarblått och mer fiskar. Jag kände mig hängig då jag blev förkyld från ingenstans och ont i ansiktet och halsen som jag brände sönder, så jag snorklade ej, hoppade endast i från båten vid det klarblåa vattnet och simmade lite, sen upp igen och satt mig i skuggan för att inte bränna mig mer. Sen fick vi lite fika och frukt sen hade det gått 3h så då var det dags att åka tillbaka. Mysig tur! Synd att man ej kunde sola så mycket som man ville för att man hade bränt sig men var kul ändå.


Idag vaknade vi vid 07 och gick till gymmet, körde ett pass på 50 min sen skrek magen efter frukost så vi smet förbi frukosten, jag käkade yoghurt med granola honung och massa frukt och sen fanns det trots allt idag cava och apelsinjuice, mimosa vid frukosten så mamma och jag kände oss värda varsitt glas efter den grymma träningen vi körde. Mums!! Idag har vi endast solat och badat, skönt! Imorgon är det sista heldagen vi har kvar sen bär det hemåt på tisdagsmorgon. Vi flyger här ifrån till Miami och sedan har vi över 8h o Miami innan flyget går till London så vi ska låsa in bagaget och åka och shoppa någonstans och sedan åka vidare till London och där sedan byta till Stockholm och sedan vidare till Visby. En mardrömsresa hahaha nej men riktigt jobbigt, men men. Blir nog bra! Har hemlängtan nu sååå mycket.

Vi hörs.
Puss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229