Header

Alla tog med sig eget kött och sen fixade Thilde resten. Det var så himla mysigt alla åt tillsammans, lagade mat tillsammans och bara umgicks. Saknar denna kväll supermycket!!
Alla var så glada för det var sommarlov men dock sista helgen innan skolan började.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var jag ledig så duschade och drog in till stan för att möta lite friendos. Fick med mig ett par shots hem, älskar dom!!!! 139kr på Vero Moda.
Efter det åkte vi hem till mig och kollade nya pll som kommit ut, bästa!!
Senare mötte jag Luka och drog till donken för lite käk och prata lite bara. Sen kom även Carl, Emma och Edvin och några andra vi pratade med. Så de var trevligt. Var på donken i över två och en halv timma haha.
Nu är jag hemma och kollar Hannah Montana The Movie innan jag ska sova, ska upp halv 7 haha kul...

Likes

Comments

Sov förut 2h efter jobbet, för mådde inte bra. Så piggnade till lite när jag vaknade men har fortfarande huvudvärk, snoret rinner och hostan tar inte slut.
Träffade Linnea förut så vi var på donken och tog en glass och snackade skit.
Imon är jag ledig så det blir att sova ut och senare träffa Emilia och Evelina. Kanske senare träffa Olivia, får se lite! Sen resten av veckan blir det jobb, kalas & helgen mot Visby.

Likes

Comments

Haft sån jäkla kul midsommar och även midsommardagen. Jag Elina och Steffe träffade ett gäng sköna killar som dock var några är äldre men jäkligt goa. Så midsommar spenderades med dom då vi körde kubb, lyssnade musik och pratade. Sen drog vi vidare till grönhag tror jag campingen heter där all fest är. Fick ett gratis band av Mario en vakt vi känner så det var snällt så då kunde även jag gå in, där träffade vi även en massa oskarshamnare till, asp och deras gäng!! Så det var kul. Träffade även en del gamla vänner som vi umgåtts med här på Öland.

Idag på midsommardagen började de med sol och bad, ganska varmt i havet och då säger jag som är badkruka det och solen har tagit rejält med tanke på att jag bränt upp mig och är lite röd haha.
Sen skrev Bella att hon också var sugen på att komma hit, så 15 min senare sitter hon på en buss hit.
Hann även bada och sola när Bella kom, duschade och fixade oss med och drog och mötte upp killarna ifrån igår och Steffe. Vi spelade kubb och spelade kort på stranden.
När vi senare skulle dra vidare för att träffa andra började de spöregna och även blixtra mer än vad de gjorde lite innan och även åska. Usch!! Så istället för att va ute och träffa folk så blev de att springa hem blind av blixten och dygnsur av allt regn haha.

Likes

Comments

​Rekommenderar riktigt starkt!! 
Faktiskt en av det bättre filmerna jag sett. Alltså verkligen. 
Den handlar om hur en oskyldig man hamnar i fängelse för ett mord på sin fru och hennes älskare. Där i fängelset försöker han överleva trots allt som händer och hur stänga dem än är. Hans mål är att ta sig där ifrån, på något sätt. 

5/5 lätt!!!!!

Likes

Comments

Bra dag på jobbet idag, dock segt och gå upp 7.. Men imon börjar jag 11 så lite sovmorgon.
Låg och kollade serie i soffan men lyckades somna, inte så konstigt haha så sov 2,5h, så värt och så skönt!!! Nu är man lite piggare.
Ska snart fixa till mig och åka till Dzenanas bror för grillning och trevligt sällskap. Klagar inte.
Ha en fortsatt trevlig kväll.

Likes

Comments

Instagram@poopuuida