Jag går in här rätt så ofta och kollar tillbaka på Hermans "spädbarnstid". Är mig evigt tacksam för att jag har skrivit ner och berättat saker för att nu komma ihåg. Blev så inspirerad när jag såg att mina "stora" mål för 2017 var att flytta med min familj och boka en resa. För båda två är klara, så nu borde jag egentligen skriva ner mål för 2018. Tänk att detta år fyller Herman 2år, knasigt hur fort tiden går.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har varit ledig idag och spenderade hela dagen med Hebbe. Vi gick upp redan vid 7, tog en promenad till stan, var där i en timma ungefär. Hebbe var super duktig, satt i vagnen hela tiden, sov på promenaden dit och hem. Sen så åt han två smoothiesar i mellan. Vi kom hem runt halv 1, då åt jag två avokadoknäckes, mums. Nu har vi precis badat och Herman somnade i sängen efter en flaska.

Klockan 19 slutar Rasmus och när han kommer hem ska vi fixa mat!

Ha en bra fredag vänner!

Likes

Comments

Hej, för er som inte känner mig så heter jag Ida. Jag är 20år gammal och bor tillsammans med min son och sambo i Norrköping. När jag skulle fylla nitton år fick jag reda på att jag var gravid. I graviditetsvecka 32+6 födde jag en fullt frisk men väldigt liten kille. Han kämpade på och blev fort hemskickad från neontalen. Nu till höst fyller Herman 1år.

Vi tre, jag, Herman & Rasmus kämpar på i vardagen. Jag jobbar heltid, Rasmus deltid och Herman ska börja på dagis till vintern. Det är kul, men det är svårt att få tiden att räcka till. Herman utvecklas så pass snabbt och mycket nu så jag önskar att jag kunde spendera all min vakna tid med honom.

Det vore super kul om ni ville följa våran vardag och Hermans utveckling.


Likes

Comments

Just nu sitter jag i vardagsrummet, kollar runt på olika bloggar för lite inspiration. Jag lyssnar på Therese & Zätas podcast och dricker redbull inför jobbet. Jag är inte alls sugen på att jobba, vill vara hemma och umgås med min lilleplutt.

Herman & Rasmus gick för en stund sen till en kompis, så jag är ensam. Vilket jag inte har varit på ett lång tag, kanske därför jag har svårt för att slappna av. Är hur trött som helst men kan verkligen inte sova, det kommer jag väl få äta upp när jag väl kommer till jobbet.

Jag vill passa på att tipsa er om mina favorit produkter för läppar.


Dessa läppglans är inte bara fina på läpparna utan gör även läpparna fylligare genom 100% gröna ingredienser!! Heja forskning och gröna ingredienser!!

Hör av er vid intresse.

Likes

Comments

Mitt förra inlägg försvann av någon anledning?! Men där skrev jag ungefär bara vilken bra natt Herman har haft och vilken dålig jag har haft.

Efter promenaden som jag och Herman tog så pratade vi med Julia på Facetime, samtidigt som Babblarna var på. Nu har jag ätit gårdagens korvstroganoff och haft en Mudmask och lite peeling. Nu ska jag bara vila inför jobbet.

Likes

Comments

Denna BeautyBox fick jag hem från min syster. Som driver sin egna verksamhet. Hon säljer produkter som är framtagna genom forskning och innehåller 100% gröna ingredienser. Det bästa med denna verksamhet är att det finns över 200 produkter!?!? Du kan alltså beställa hem nästa vilken skönhet produkt som helst! Julia har dessutom massvis med härliga erbjudande dag för dag, så missa inte detta!! Gå in på hennes Facebook sida för mer information HÄÄÄÄR. Hennes blogg hittar ni här .

Hoppas ni blir lika nöjda som jag är!!


Likes

Comments

Kan vi bara take a moment, ägna 5 minuter åt deltagarna i Paradise Hotel. Jag får ONT I MAGEN. De är vuxna människor? Jag SKÄMS.

Jag tycker synd att de inte förstod att de framstår som mobbar i tv. Man beter sig inte som de gör, verken på tv eller i verkligheten. Det är grov mobbning som pågår och jag hoppas innerligt att alla inne i det huset ber om ursäkt till Matilda som i detta fall blev utfryst. Det är ett praktiskt exempel på hur mobbning som leder till självmord går till. Hur man sända en sådan sak på tv och hur kan inte tv3 gå in och göra något åt detta när det väl pågick. FY, usch.

Vi snackar alltså om folk mellan 19-26 år som har sparkat på en person som ligger ner. Jag tror att vi alla som sätt programmet vi se en ursäkt till Matilda. Det är de enda rätta.

Bilden tagen från Google.

Likes

Comments

Som ni ser på bilderna så var jag och Rasmus på bio. Jag kände mig helt instängd efter att ha varit inne hela dagen så frågade mamma om hon kunde barnvakta en stund. Det resulterade i att Rasmus och jag åkte ner till stan och såg på Kong - Skull Island. Trodde inte alls att jag skulle gilla den, men jo. Den var superbra så den rekommenderar jag. Vi såg den i 3D, vilket inte gick som tänkt då Rasmus är blind på ena ögat. Vi trodde det skulle fungera eftersom glasögonen inte längre är blåa & röda men nej. Han såg, men allt var "normalt".

Nu ligger jag och denna gobit i sängen och ska sova. Han är inte alls lika varm längre så jag hoppas på en lugn natt.

GODNATT.

Likes

Comments

Det gör så ont i mammahjärtat när lillen mår dåligt. Han är varm, rosenröda kinder och låter besvärad under hans vakna tid. Dock så är jag glad att han äter och fått i sig vätska! Nu har han fått en värktablett så han är lite piggare. Men jag vill så gärna att det ska vara jag som är sjuk och inte han. Nussen.

Blev inget besök hos prästen idag, vi ville inte gå ut i blåsten med Herman.

Likes

Comments