Favoritter fra catwalken under CPH fashion week 2020!

God dag!


Som tradisjon tro var det moteuke i København forrige uke! Jeg vil tro du har fått med deg noe av det på sosiale medier, med mindre du er som meg og følger slavisk med på shows og designere på Instagram og på nett. Jeg blir inspirert og fascinert over alt det visuelle rundt en visning, slik som Holzweiler sitt som hadde levende planter som spilte musikk i regi av Joe Patitucci! I tillegg til kreative og fashionable klær på catwalken er det spennende å følge med på moteguruene og folk som rører seg i bybildet på vei mellom visninger. Det er her jeg virkelig får øynene opp for nye og inspirerende ansikter.

Om du ikke er like opptatt av moteuken som meg, eller mote for den saks skyld, men er nysgjerrig på trendene og hva som blir å se i butikkene fremover, så har jeg plukket ut mine favoritter fra moteuken i København til deg!

Holzweiler

Michael Olestad

Olestad er en norsk designer som holder til i Oslo! Merkevaren ble stiftet i 2016. Jeg liker at de duse jordtonene og nøytrale fargene møter hint av neon og blomsterprint!

Mark Kenly Domino Tan

Mark lager klær for moderne kvinner. Han utsøkte design oser av kvalitet. Det jeg liker godt med denne kolleksjonen er at plaggene gjenspeiler hva jeg kunne gått med i hverdagen! Det er enkelt, men oser av "selvtillit".

Henrik Vibskov

Henrik Vibskov har produsert over 30 motekolleksjoner. Hans kolleksjon og visninger er lekne, fargerike og har klær som komplementerer hverandre. Jeg liker hvordan samme farger og stoff kan få ulikt uttrykk i form av en blazer og en kjole, men samtidig utfylle hverandre.

Custommade

Custommade sin kolleksjon bygger på at kvinner skal kle seg for seg selv for og styrke selvtilliten. Hvert design har en poetisk og drømmende sjargong over seg.

Alle bildene er hentet fra https://copenhagenfashionweek.com/

Mote og inspirasjon er individuelt. Det er klart at det er flere designere og antrekk jeg kunne tatt med, men jeg måtte være litt selektiv. Gjerne kommenter hvilken kolleksjon du likte best under CPH fashionweek 2020. Det er gøy å høre ulike meninger og synspunkter.


#cphfw #fashionweek #holzweiler #trends

Liker

Kommentarer

Instagram @idaeberge