Header

Igår så bakade jag och mamma bullar. På måndag ska jag ha med mig det till skolan eftersom att vi ska sälja fika och då valde vi att baka extra så att vi har några hemma också. Jätte goda!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Någonting som jag har börjat gilla är dessa hipanema armband. Dom kan verkligen liva upp en hel outfit. Tror att det finns på raglady, fiorucci och tara i Göteborg och där kostar de runt 500-700kr.

Likes

Comments

11 juni får jag sommarlov och den 12-17 åker jag till stockholm

24 juni fyller jag år

1-17 juli åker jag till mallorca med min bästa kompis

20-28 juli åker jag till sommarens bästa läger, aeolusön

Sedan har jag inte så mycket planerat, men fjällbacka, marstrand och några kompisars landställen ska jag hinna med innan skolan börjar. Vi börjar någon gång i Augusti och som ni ser så har jag en fullsmäckad sommar vilket är jätte roligt. Så taggad verkligen.


Likes

Comments

Hej!!

Längesen jag bloggade, 2 månader ungefär. Jag ville helt enkelt ta en paus eftersom att jag hade mycket att göra och hann inte riktigt med bloggen vid sidan av. Nu har jag 2 redovisningar kvar och sedan är skolan klar för terminen. Därför kände jag att jag har tid med bloggen och vill helt enkelt börja blogga nu och under sommaren såklart.

Jag är tillbaka:))

Likes

Comments

Är så inne i pretty little liars just nu. Så detta kan ju inte bli fel eller hur?

Likes

Comments

Fick denna vita kabelstickade tröjan av mamma och pappa i påskpresent. Jätte fin till en kallare sommarkväll eller bara en vanlig dag i skolan. Blev iallafall jätte glad.

Likes

Comments

Igår var det påskafton och då hade vi först lunch här hemma med mormor och kusinen, sedan åkte vi till våra kompisar och spenderade kvällen där. Gud var mycket godis jag åt igår och ändå finns det kvar massor till idag.

Hoppas att ni har haft en bra påsk. Kram

Likes

Comments

Igår var det en jätte fin solnedgång så jag passade på att ta lite bilder.

Likes

Comments

Fick ett par flippflopps ifrån havaianas i påskpresent av Kerstin, så himla snällt. Nu blir jag verkligen så taggad på sommaren.

Likes

Comments

Tänkte tipsa om några ansiks produkter som jag använder.


1. Smink borttagning ifrån neutrogena. När jag använder smink så tar jag bort det med denna sminkborttagningen ifrån neutrogena, superbra.


2. Facial wash och ansiksvatten ifrån the body shop. När jag inte använder smink så använder jag denna facila wash för att rengöra ansiktet. Ibland tar jag även ansiktsvatten.


3. Ansiksvatten ifrån lush. Sprutar på detta på morgonen så att jag piggnar till och känner mig fräsch, även på kvällen när jag inte använder det ifrån the body shop.

Likes

Comments