Long time no see! Jag lever.
Haft enormt mycket jobb att jag knappt hunnit med mig själv. Älskar mitt arbete så arbetar gärna så mycket jag bara kan. Men idag unnade jag mig lite vardagslyx. Färgade håret på Lyko i Kristianstad. Det jag gjorde kallas för balayage. Jag är så himla nöjd med resultatet och det blev verkligen som jag hade tänkt mig. Varit sommar blond alldeles för länge så det var på tiden för en förändring.
Rebecka heter frisören på Lyko i Kristianstad. Besök gärna deras hemsida också för mer information. 

http://www.lyko.se

Super duktig tjej. Boka tid hos henne. Ni kommer inte ångra er.
Bilden är tagen direkt efter färgningen och klippningen.
Ha en fortsatt go kväll.
P&K

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 683 Readers

Likes

Comments

Haft en bra dag. Jobbat tio dagar i rad nu så man börjar bli lite sliten.
Men man ska inte klaga för jag älskar mitt jobb. I fredags blev det klart och fick reda på att jag nu är fastanställd på Gina Tricot. Vilken lycka och glädje. Så oroligt glad. Så nu ska jag bara kämpa mot mina nästa mål i livet och verkligen försöka uppnå dem.
Har ni haft en bra tisdag? Jag ligger på soffan och kollar på fotboll. Hade tänkt gå en lång pw men utanför mitt fönster ser det väldigt mörkt ut. Blir nog inne och slappar istället. Ser ut som att det snart ska börja ösregna.
Ha en mysig kväll.
P&K

  • 837 Readers

Likes

Comments

Nu har man äntligen kommit på plats i lägenheten. Trivs så enormt bra redan. En del saker som fortfarande inte är färdiga. Och har en lång arbetsvecka framför mig.
Men man ska väl hinna med det också.
Gått en lång pw ikväll. Skönt att komma ut och bara gå och rensa huvudet lite. Denna måndag är snart över. Hoppas ni har en härlig kväll.
P&K

  • 930 Readers

Likes

Comments

Verkligen dåligt uppdaterad. Haft några dagar i kaos med flytt till ny lägenhet. Har äntligen kommit på plats och kan inte beskriva hur glad jag är över att äntligen få en lägenhet som man länge drömt om. Har mycket kvar att göra. Lite hyllor som skall byggas ihop. Har en ledig dag i morgon så tanken är väl att jag skall ta itu med det då. Vill också i detta inlägg skriva hur obeskrivligt glad jag är över att få ha så fina föräldrar som jag har. De har stöttat mig och stöttar mig till hundra procent i alla lägen. Jag är lyckligt lottad över att få ha dem i mitt liv. Tack för allt ni ger mig för varje dag som går. Obeskrivlig glädje. Älskar er.

  • 1041 Readers

Likes

Comments

Efter en lång arbetsdag fylld med mycket nytt är jag äntligen hemma.
Har haft en sjukt rolig dag på arbetet. För er som inte vet vart jag arbetar så är jag butikssäljare på Gina Tricot.
Fått in massor med höst fint. Det vill ni inte missa. Så kom in om ni har tid över och kika.
Har en sjukt stressig vecka. Enormt mycket som skall hinnas med innan flytt. Har börjat packa ner allting. Och ja ordagrant ser det ut som ett krig i lägenheten.
Som tur är slipper jag bo i röran. Har två lediga dagar och skall verkligen utnyttja varje minut till att få klart allting.
Hoppas ni har en mysig tisdag.
P&K

  • 1193 Readers

Likes

Comments

Hade en väldigt fin födelsedag igår. Tack så mycket för allt fint jag fick och vilken kväll det blev. Mina fina vänner hade ordnat allting så fint. Stort tack till er.
Vi började kvällen med champagne och jordgubbar därefter åkte vi till en restaurang i Kristianstad som
heter Aptit. Där hade de gjort så fint för oss och dukat och ordnat. Helt perfekt. Blev så rörd att jag lyckades börja gråta. Så fint var det. Vi avslutade kvällen på ett uteställe i Kristianstad.
Sov väldigt lite inatt så nu har jag tagit igen den sömnen under eftermiddagen. Var helt slut. Är ledig i morgon också och då ska jag börja packa. Flytt om en vecka.
Hoppas ni har en härlig helg. Fort den gick. Som vanligt!
Trevlig söndag
P&K

  • 1312 Readers

Likes

Comments

Ikväll var jag hos min fantastiskt duktiga vän Anna som gör ögonfransar. Har tagit två bilder där ni kan se resultatet på den översta bilden och hur det ser ut under tiden hon sätter på fransarna.
Hon är så enormt duktig. Alltid lika nöjd. Dessutom så fick jag det utav henne som en tidig födelsedagspresent. På lördag är det min dag. Många skulle säkert känna glädje. Men jag har nog ångest för att bli äldre. Vad jag fått veta så har det planerats någon överraskning. Ser fram emot det.
Är ni sugna på att göra fransar hos bästa Anna. Kontakta mig via mail. Så ber jag henne därefter kontakta er.
Snart fredag och helg. Hur gött!!!
Ha en härlig kväll.
P&K

  • 1408 Readers

Likes

Comments

Varit på stranden idag. Ovanligt va? Med mig hade jag min fina vän Anna. Haft en sjuk härlig dag. Vi var på ett ställe där inte alls mycket folk var. Väldigt skönt.
Haft en enorm stress inom mig. Ska flytta om tio dagar till en ny lägenhet. Ensam. Känslan utav att få ha något eget igen är så nice. Men det är så mycket runt omkring som under vägen skall göras. Får ta tag i det snart.
Ikväll ska jag göra nya fransar. Dem gör jag hos Anna. Bilder kommer upp på det ikväll.
Ha en toppen torsdag.
P&K

  • 1427 Readers

Likes

Comments

Spenderade gårdagen tillsammans med min fina vän och familjen. Grillade och drack vin. Kvällen avslutades med film. Dock var vädret väldigt blåsigt så det var väl ingen höjdare. Men som tur var kunde man sitta lite utomhus. Hoppas ni har en härlig onsdag. Själv har man jobbat och nu myser jag hemma tillsammans med mamma. I morgon skall vi till stranden. Har en ledig dag. Så härligt.
Dags att slänga sig på soffan och njuta utav denna kväll.
P&K

  • 1458 Readers

Likes

Comments