Hej hej alla underbara läsare! Det har hänt mycket roliga saker den senaste tiden! T.ex jag har varit i Sälen, skolan har börjat efter påsklovet och vi har tränat på en kadrilj som vi kommer visa upp på hästivalen på säva Ridcenter 1 Maj som kommer vara hela dagen ungefär!
Sälen: jag har varit i Sälen under påsklovet torsdag-måndag det var super kul 3 jätte fina dagar med snowboard! Det har varit varmt ungefär runt 14 grader. Jag blev lite brun fast det var ju bara i ansiktet så ser nästan ut som jag har en för mörk brunkräm men snart åker vi till Turkiet så då får jag fixa det! Det är ju bara 30 dagar kvar!!! LÄNGTAR! Nanne Grönwald var även i Sälen och uppträdde så henne kollade vi på!
Ridit: sen har jag ju även ridit lite också men har ju varit borta 5 dagar så har inte ridit så mycket men vi har galopperat mycket bara för att ha lite kul!
Kadrilj: jag har tränat för en kadrilj också! För er som inte vet vad kadrilj är så kan jag berätta det! Kadrilj är som ett dressyr program fast man rider med flera st och ibland rider man på ett led två o två och ibland möts man och roder slalom runt varandra och lite sånt! På träningen blev jag sparkad på foten men det var ingen fara! Det ska vara ABBA tema på hästivalen så jag och min bästa kompis Sofie som jag ska rida bredvid då vi måste köpa massa glittriga kläder mycket silver och guld!

Nu har även skolan börjat vilket är väldigt kul för att man får träffa alla kompisar igen men nästa och nästa vecka ändå har vi prao så det blir nästan som lov igen haha! Idag har det varit en vanlig skoldag och sen skjutsade mamma mig till gymmet! Jag tror jag inte har något mer att säga! Kram!!




Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments