Hej hej alla underbara läsare! Det har hänt mycket roliga saker den senaste tiden! T.ex jag har varit i Sälen, skolan har börjat efter påsklovet och vi har tränat på en kadrilj som vi kommer visa upp på hästivalen på säva Ridcenter 1 Maj som kommer vara hela dagen ungefär!
Sälen: jag har varit i Sälen under påsklovet torsdag-måndag det var super kul 3 jätte fina dagar med snowboard! Det har varit varmt ungefär runt 14 grader. Jag blev lite brun fast det var ju bara i ansiktet så ser nästan ut som jag har en för mörk brunkräm men snart åker vi till Turkiet så då får jag fixa det! Det är ju bara 30 dagar kvar!!! LÄNGTAR! Nanne Grönwald var även i Sälen och uppträdde så henne kollade vi på!
Ridit: sen har jag ju även ridit lite också men har ju varit borta 5 dagar så har inte ridit så mycket men vi har galopperat mycket bara för att ha lite kul!
Kadrilj: jag har tränat för en kadrilj också! För er som inte vet vad kadrilj är så kan jag berätta det! Kadrilj är som ett dressyr program fast man rider med flera st och ibland rider man på ett led två o två och ibland möts man och roder slalom runt varandra och lite sånt! På träningen blev jag sparkad på foten men det var ingen fara! Det ska vara ABBA tema på hästivalen så jag och min bästa kompis Sofie som jag ska rida bredvid då vi måste köpa massa glittriga kläder mycket silver och guld!

Nu har även skolan börjat vilket är väldigt kul för att man får träffa alla kompisar igen men nästa och nästa vecka ändå har vi prao så det blir nästan som lov igen haha! Idag har det varit en vanlig skoldag och sen skjutsade mamma mig till gymmet! Jag tror jag inte har något mer att säga! Kram!!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon alla! Igår sprang jag först 1 mil det var väldigt skönt men jag fick motvind väldigt myclet:/ sen cyklade jag till stallet, vet inte riktigt hur långt kanske 5 km sen nickade jag i hagen och sen red jag lektion på säva! Det var en tränings dag! Idag ska jag bara ta det lugnt och vila lite! Bilder när jag hoppar kommer nu!
Likes

Comments

Förlåt att jag inte skrivit nått i helgen men i lördags hade jag inte nått internett på hela dagen och igår hade jag fullt upp! Dom här senaste dagarna ha jag varit på konfa det var skit kul man har så roligt där men ändå får man ju lära sig saker! Igår hoppade jag med Mambina! Bilder längre ner! Igår till idag sover jag hos en kompis också och vi hade jätte roligt! Jag har inte så mycket mer att berätta om helgen! Nu har jag äntligen påsklov!! Och på torsdag åker jag till Sälen med familjen och ska sova hos några vänner till familjen i deras stuga! Om ni undrar åker jag snowboard ej slalom! Så mycket roligare att åka snowboard! Imorgon ska jag springa, mocka i hagen och rida på säva Ridcenter! Hoppas alla mår bra kram!


Likes

Comments

Idag var det tränings tävling då! Det gick väldigt bra tycker jag! Och Mambina var väldigt duktig hon var lugn och inte alls stressad eller sprinnig! Så jag är nöjd! Dagen har varit super och väldigt roligt har jag haft! Orkar inte skriva så mycket är väldigt trött så nu ska jag sova godnatt och kram!


Likes

Comments

Idag har det varit en super dag! Förutom väder det var lite tråkigt! Slutade klockan 13.00 idag typ och åkte till stallet sen för att rida lite och sedan fixa Mambina för "tränings" tävlingen imorgon! Det har varit mycket prat i stallet om det är tävling eller bara typ träning för tävling! Jag ska iallafall träna för att börja tävla henne så det är väl en tränings tävling då! Är lite nervös för hur hon ska bete sig när det är mycket andra nya hästar där men jag tror nog det kommer gå bra! Idag har jag tvättat henne flätat man och svans och luggen! Jag har putsar all utrustning och hängt fram kavajen så nu är jag klar! Nu ska jag sova och sen är det skola imorgon igen! Hoppas alla haft en lika bra dag som mig!! Kram

  • 253 Readers

Likes

Comments

Godmorgon alla! Idag har jag kemi prov och jag hoppas verkligen att det går bra! Sen ska jag även rida efter skolan på säva Ridcenter! Vi ska tydligen ha bom bana det låter lite spännande! Nu ska jag gå till skolan fast är lite trött! Kram


Likes

Comments

Vaknade 5 i 7 och ska cykla till bussen kvart över så jag fick skynda mig lite! Jag kom i tid till skolan iallafall! Nu är det skola igen då! Ikväll ska jag plugga till kemi provet vi har imorgon...usch kemi är tråkigt! Snart åker jag till Turkiet så himla sköönt!


  • 284 Readers

Likes

Comments

Nu är jag hemma och har precis ätit mat! Först åkte vi till Strängnäs och kolla på hingst uppvisning det var super häftigt! Sen åkte vi till stallet och red ett pass, jag tränade till dressyr tävlingen på torsdag...börjar bli lite nervös faktist! Ska äntligen börja tävla och hoppas att detta är starten till att börja tävla med henne! Det har varit en super rolig och härlig dag! Imorgon är det skola igen och snart sommar, längtar verkligen till sommaren!!!
Likes

Comments

Hej hej alla som läser detta inlägg! Nu har jag tänkt och börja blogga! Jag tänker blogga om mitt vardags liv och stallet! Det kommer komma upp mycket bilder och videos när jag rider Mambina eftersom det är just hon som fått mig att vilja blogga! På torsdag ska jag tävla med henne i dressyr LC:1 2008 och det kommer upp en video senast på fredag när jag tävlar. Idag har jag ridit både Habiba och Mambina. Först red jag ut med Habiba en mysig tur faktist och sen tränade jag på dressyr programmet med Mambina! Tyvärr blev det inga bilder men kan lägga ut lite andra bilder på oss! Imorgon ska jag, lillasyster och Eva till Strängnes och kolla på Arab hingstar jag längtar super mycket! Skriver mer imorgon och kan ta lite bilder då också! Kram! 

Likes

Comments