Header

Jag är så sjuk nere och väldigt deppig för tillfället..
Därför ingen bloggning...
Tar nog ett uppehåll igen..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Julmarknaden igår gick jätte bra, va svin roligt!
Jag va där en timme innan de började och förberedde de sista. Jag satt sen i 2 timmar och sålde lotter. Träffade många härliga vänner!
Gick och köpte massa lotter men vann inte ett skit...
Vi har ett så kallat "listlotteri" där jag vann ett jätte söt adventsljusstake. Mamma och min bror vann lite andra grejer. Va sär till halv 4-4 då så gick jag och pappa hem och duscha och fixa oss inför kvällen då vi skulle till mammas jobb kl 6 där de va julbord. Så mysigt och väldigt god mat som är lagad av proffskockar! Träffade några jag träffa åren innan på julbord. Träffade min gammal barnvakt där också;) Hahaha riktigt kul fakiskt!
Vi va hemma vid halv 11 och jag va såååå trött men kunde ändå inte somna förens halv 1.

Vaknade vid 8 i morse men låg och götta mig tills vi käka frukost. Resten av dagen har jag bara slappat, städar mitt rum och så.

Imon är de skola och scout, mer vet jag inte.
Uppdaterar er imon igen:)))

Godnatt<33

Likes

Comments

Hej på er!
Hur har eran vecka varit? Min har iaf varit helt okej, ni har fått höra lite. I torsdags efter stallet däckade jag till skallet och va där med Amelie,Johanna och Emma. Vi julpyntade och fika. Väldigt mysigt. Cyklade sen direkt till kyrkan där vi myste och kolla på film.
Igår så åkte jag till lerum direkt efter skolan för att åka till optikern eftersom mina glasögon bleckens i tisdags så Aa. Kl 6 åkte jag och min bror till kyrkan och hjälpte till med julmarknaden som jag ska till nu idag. De va väldigt mysigt och sen gick jag en sväng till församlingshemmet och vi gjorde egentligen inget speciellt. Chilla och så. Halv 12 gick vi till macke och käka glass och bullar. Gött gött!
Nu taggar vi julmarknad men vi hörs senare!

Likes

Comments

Precis kommit hem från stallet. Hade markarbete med bästa Olle!! Så grym va han! Galet pigg också, blev lite slö på slutet med jag hade kört riktigt hårt med han innan. De bokstavligen droppa svett från han efter åt.

Skolan idag va faktiskt väldigt bra, känner att jag ligger ändå bra till och ligger egentligen inte efter med något. Hade dock en muntlig presentation idag som jag egentligen inte ville gö men de gick bra ändå.

Nu ska jag hoppa in i duschen så vi hörs imon:))))

Godnatt på er❤️

Likes

Comments