Header

Denna helgen alltså. PERFEKT!!
Fredags då så börja dan med att vi åkte till Alingsås och handla. Gick in på hööks och fick med mig ett par as snygga ridhanskar. Sen så möte vi upp farmor & farfar som skulle till Vårgårda så jag följde med dom och myste med fölen som går runt gården där. Vilka busungar!! Haha dom va riktigt charmiga!
Sen åkte jag till min storebrors tjej och hälsade på deras valpar! Dom har blivit jätte stora sen jag va där sist. Sen så åkte vi hem till mig så bordsgrillade vi ute och sen tog vi efterrätten på balkong
en.

Lördagen åkte vi tidigt till den campingen där min mammas föra jobbakompis har en inbyggd husvagn och utsikt över havet!!
Iallafall dom passar en benersenner hund som va JÄTTE stor & mysig!
Vi grillade och hade skoj och gick en kvällspromenad och då tyckte jag att jag såg min kompis izzas Lillebror så jag snapa henne och fråga om dom va där och ja de va dom så vi träffades och snackade en stund. Sen på söndagen åkte vi hem vid 4 tiden och stannade och handla lite och då såg jag hon som har hand om skolcafét.

Och de har varit kanon väder hela helgen vilken inte gjorde de sämre;)))

Vet att de blev väldigt långt inlägg så hoppas att ni orka läsa allt så hörs vi
senare!!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 25 Readers

Likes

Comments

Godmorgon på er!!
Känner att jag vakna tidigt idag om man jämför med vad jag brukar;)
Större delen av dan ska jag typ bara packa lite saker då jag mamma och pappa ska sova över hos mammas föra jobbakompisa i deras husvagn dom står nån stans. Vi ska vara där lördag-söndag så jag er inte blogga då. Vet inte om jag bloggar imon men de får vi se. Annars hörs vi på måndag!!

Bye!!


  • 23 Readers

Likes

Comments

I sommar eller ah från den 25 maj-28 juni då vi lämna tillbaka henne:((((
Så hade jag en sommar ponny som heter Sunshine och är en New forest ponny 1,32 i mankhöjd, född 2009 alltså är hon 5 år. Inte så gammal precis och e en underbar ponny!!

Saknar henne redan! Hade henne 5 veckor och dom få veckorna va bland dom bästa i Mutt liv och ett minne jag aldrig kommer glömma.

Vi va väldigt lika varan och vi båda e väldigt envisa men hon passa mig jätte bra!!
Hon är absolut värdens bästa ponny utan tvekan<333 Vi blev ett team!!

Tillsammans har vi busat, hoppat, galloperat, badat, myst, ridit barback och jag har skadat mig:))

Jag ville bara berätta lite och henne för er!!





Likes

Comments

Idag har jag inte hunnit blogga då jag har varit lite upptagen.
Dan börja med att jag cyklade till en ridklubb här i närheten och träffade Amanda hängde bara med henne runt typ!! Kom hem vid 5 tror jag och åt mat. Sen fixade vi i trädgården och de va as skönt väder!! Solen lyste och va lagom varmt sprang typ runt barfota. Hahah!!

Sen cyklade jag & mamma till mormor och åt värdens godaste pannkakor med min moster och 3 kusiner. Ni som läste här innan för typ ett år sedan vet att jag åket alltid till min mormor på tisdags kvällar och äter pannkakor!!


(bi
ld1)
Min prinsess
a!!!

Likes

Comments