Ingredienser:

  • 1 squash
  • 1 helt løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • 800-1000 gr. hakket oksekød
  • 1 flaske Fornaio “Polpa Di Pomodoro”, flåede tomater
  • 1 pak princip “Kalamon Oliven”
  • 500 gr. pasta
  • 3 knsp. salt
  • 5-10 drej af peber
  • Et låg af “italiensk krydderi” fra Urtekram



Igår var jeg så heldig at få lov til at lave aftensmad, og jeg valgte selvfølgelig en af mine favoritter. Nemlig pasta med kødsovs!

Pasta med kødsovs er en nem og klassisk ret, som man næsten ikke kan komme udenom. Retten er hurtig og simpel at lave og passer derfor perfekt til den travle hverdag


Fremgangsmåde:

1. Hak løg og hvidløg og sorter i olie. Læg først løg på, derefter hvidløg og til sidst squash

2. Steg kødet, mens grøntsagerne skubbes til side, gerne ovenpå kødet, så de ikke får for meget

3. Bland det hele rundt og lad kødet brune.

4. Tilsæt salt, peber, krydderi, flåede tomater og oliven

5. Slut af med at lave pastaen


Tips: Serveres gerne med lidt parmasan og purløg

Bon appétit;)

Likes

Comments