"Kod för att importera min blogg till Nouw: 7453968141"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej ni!
Vad händer? Själv tar jag det lugnt och ska alldeles straxt ta fram min litteraturtext och fortsätta på den innan inlämning imorgon, tror den kommer bli bra.
Just nu tittar jag på Glee för hundrasjuttiofjärde gången och inser att jag kan precis alla låtar och då när man har insett det så har man kanske också insett att man sett hela den serien på tok för många gånger?!!
Efter som att det närmar som skolavslutning (90 dagar exakt) så kommer fina tips på klänningar senare idag..

Likes

Comments

God morgon!!
Idag är inte vädret direkt på topp men vad gör det egentligen en lördag som denna? Senare i eftermiddag så får vi gäster, då ska vi äta god mat och se på mello! Jag själv älskar melodifestivalen, oavsett om det är dåliga bidrag emellanåt så skulle jag säga att det är en liten tradition i vår familj att bara sitta i soffan framför mello, tycker det är så härligt. Så ikväll missar jag inte det!
Men idag är det inte bara melodifestivalen utan även min pappas födelsedag!! Så honom har vi firat nu på morgonen och vi ska även göra det senare idag också vilket ska bli kul.
 

 

Likes

Comments

// Tröja - HM // Jeans - Gina Tricot // Stövlar - Johnny Bulls // Skal - by Malene Birger

Likes

Comments

Fredag idag allihopa, wow!!
Denna vecka har gått sjukt fort, för mig brukar det oftast vara så att veckan direkt efter lovet alltid är den segaste men den här veckan har verkligen bara flutit på och allt har gått så himla bra!
Sååå, nu är det äntligen helg och det är skönt, har massa roligt inplanerat. Min lilla kusin kommer vilket ska bli super kul, då vet man att man alltid kommer ha roligt!
En annan rolig sak är att för exakt en vecka sedan så kom Macklemores nya album ut, älskar det verkligen! Macklemores texter är så otroligt välskrivna och verkliga, vilket jag gillar. Tycker ni borde lyssna på hela albumet, sedan är det även några featurings med också!

Likes

Comments

Då var det måndag igen då.
En geografiredovisning och dressyrlektion senare sitter jag nu i min säng och har precis pluggat färdigt på min hemkunskapsredovisning som förhoppningsvis görs imorgon. Dagen har flutit på som vanligt och nu efter sportlovet räknar jag ner till påsklov, hehe.
Ska försöka att plugga så mycket som möjligt den här veckan för att slippa göra det i sista minuten nästa vecka då vi har två förhör/seminarium, men det är bara och tagga!
Nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting utan bara lyssna på musik och så småningom gå och sova.
 

Likes

Comments

Något som jag ofta äter som frukost, mellis eller kvällsmat är smoothie. Det är både gott och väldigt nyttigt om man använder rätt saker såklart.
Det jag nyligen gjorde var en så kallad Smoothie Bowl, jag toppade denna med chiafrön som är supernyttigt, sen även müsli och bär så som hallon och björnbär. Jättegott!
 
När jag gör smoothie  så gör jag alltid samma variant varje gång för att jag är feg och kräsen när det gäller mat ibland..
Så det jag använder är:
1 banan
Hallon/jordgubbar, har inga exakta mått
Ibland har jag i lite yoghurt för att få den lite rinnigare.
 

Likes

Comments

Något som blivit väldigt populärt är dessa skal från Richmond & Finch. Något som är synd är att det inte finns ett sådant stort utbud till de som har iPhone 6+ som jag då har.
Älskar marmormodellen men även rosa modellen med i ''Royal blue''
 

Likes

Comments

Zayns senaste låt kom ut igår och låt mig säga att den är så bra.
Den är ju ett helt annat stuk än på de låtarna som han annars gjorde med One Direction, men fortfarande så är den himla bra alltså! 
Zayns röst är inget man kan klaga på direkt, det är något speciellt i den som jag har fastnat för!

Likes

Comments

Idag när jag gick upp såg jag att det var såå fint väder så jag åkte upp till stallet och fotade Elin och Camaro på fältet. Varmt och skönt är det ute plus att det är en fin klarblå himmel.
 

Likes

Comments