Jag vet att jag inte har bloggat på länge nu för  jag har inte haft luft. Denna skolveckan är ganska lugn, jag har ett idrottsprov och en matteläxa. snart är det Lov och då ska jag åka till INDIEN!!!! Det kommer bli skitkul!! Jag längtar jättemycket till det. Nu ska jag kolla färdigt på Unga föräldrar, Hej då!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår sov jag över med Agnes till idag vi var i stan och shoppade det kommer upp bilder på vad jag köpte lite senare ikväll. När hon åkte hem kollade jag på youtubevideos och åt sedan. Jag är så trött jag hade tänkt att träna idag men när jag lyssnade på en podcast somnade jag. Jag vaknade typ vid fem eller något men snart ska jag ut & gå med Edith, det blir vanlig promenad. Jag ska plugga lite engelska sen för vi har prov på måndag och onsdag. Nu måste jag ladda datorn och ska snart gå! Hej då!

Likes

Comments

​Idag hade vi ett test på idrotten men det var inte cooptest utan ett annat test som jag inte kommer ihåg vad det heter. Man skulle spinga när man hörde ett pip och pipet gick fortare och fortare så man var ju tvungen att springa fortare. Jag har fortfarande kvar min hosta så det var lite jobbigt men det gick bra.Skoldagen gick fort så det var skönt att komma hem. Jag har bara vilat och pluggat i eftermiddag eftersom vi har prov och läxor denna veckan. Jag var inne på NELLY.COM och kollade på kläder, asså det har kommit in jättesnygga kläder som passar jättebra nu när det börjar bli höst och kylan kommer,, fram jag kanske kommer beställa det senare.

Jag sitter och äter fruktsallad och dricker te framför tv:n just nu ser jag på husräddarna, jag tycker programmet är väldigt bra jag har sett det nån gång innan men det var ett tag sen. Om en vecka ungefär så kommer jag lägga upp ett inlägg som heter 10 fakta om mig. Jag tänkt att det kan vara bra att skriva lite om själv nu när bloggen är ny.

Heej då!

Likes

Comments

Heej! Idag har jag gjort det som jag skrev í mitt förra inlägg så dagen blev som planerad ungefär. Igår tappade jag min mobil i asfalt (smarta jag) Jag hade mobilen i en plastpåse och så tappade jag den i asfalten och hade aldrig tänkt att det skulle bli sprickor. Som tur var så blev det inga sprickor vid kameralinsen, så mobilen fungerar som vanligt. Jag sitter nu med ansiktsmask och ska snart tvätta bort den, den är från neutrogena och funkar bra. I morgon blir det skola igen hoppas veckan går fort för det är ju studiedag på fredag så då blir helgen längre. Jag får se när ska sova sen för jag har tänkt att läsa lite och kolla på läxorna. Bye <33

Likes

Comments

Söndag!

Klockan 7 idag vaknade jag och inte vet jag varför. Jag somnade om till kvart i 12. Idag har jag ganska mycket att göra. Jag ska städa mitt rum, rengöra Filles (kaninen)s bur. Jag ska plugga geografi för vi har prov på tisdag. När jag gick i sjuan hade vi alltid so prov på måndagar så man var ju tvungen att plugga mycket på helgen men nu behöver man ju inte plugga lika mycket och det är ju skönt:) Jag har tänkt att ut & gå också, hoppas jag får med mig nån kompis bara. Lite svenska ska jag också plugga så det inte blir stressit sen i veckan.

Varje söndag brukar jag alltid duscha, ha ansiktsmask och ta body lotion då känner man sig så fräsch när man ska lägga sig sen och när sen man vaknar och luktar gott. Det är härligt asså!

Veckan som kommer ser ut såhär:

måndag-cooptest, jag tror man kallar det så. Detv är någon test på hur bra konition man har och då ska man jogga 2 km.

tisdag-Geografiprov, skriva in någon nederbörd (fysik)

onsdag-Engglosor + text. Jogga + styrka (om jag ej har hosta)

torsdag-Skriva in någon nederbörd (fysik)

fredag-Studiedag och kanske träffa någon kompis

lördag-

söndag-

Jag får se vad jag gör i helgen för jag har inte rikigt bestämdt det än.

Likes

Comments

Detta blir mitt första inlägg! Jag har haft några bloggar innan men dom bloggar jag inte på längre. Jag kommer försöka göra olika inlägg ofta så bloggen inte bara står tom. Men jag är inte jättebra på att blogga men jag kommer försöka och kommer bli bättre.

Likes

Comments