Allmänt, Mat, Vänner

Har haft en sån mysig kväll med Ellen och Saga. Vi åt på primo ciao ciao som ni kanske redan förstått. Jag tog en svamp pasta med champinjoner. Saga och Ellen tog två olika pizzor. Super god mat och så himla skönt å bara träffas upp och prata ut. Snacka om vad som försiggår i ens liv och få lite tips. Tycker sånt är så skönt med råd från ens vänner så att man inte sitter och går under i sina egna tankar hahah.

Likes

Comments

Allmänt, Mat, Vänner

Idag vid ungefär elva kom Emilia över. Vi hade planerat att baka äppelpaj för vi båda var super sugna, så det fick de bli! Det blev så himla gott, behövs verkligen en regning tisdag som denna !!

Likes

Comments

Allmänt, Highs & Lows, Tankar

Så svårt att greppa ibland hur mycket energi och tänkande man lägger på saker dagligen som man egentligen inte har någon kontroll över. Jag blir dagligen förvånad över hur mycket tid jag lägger på sånt. Överanalyserar saker som inte borde ens få en extra sekund av tänkande. Hela dagarna kan jag gå runt och tänka på något så litet och undra vad anledningen är bakom, som jag självklart aldrig kommer kunna veta. Idé efter idé om vad som är anledningen av det går i varv i min hjärna. Idéer som de flesta inte ens skulle tänka på alls. Men det är inget jag kan göra något åt. Jag tänker alltid extra på saker som för mig är oklara, när jag inte vet vad någon vill. Då börjar mina hjärna gå i hundra och tänka ut massa olika tänkbara scenarior. I vissa stunder slutar det med att jag gör mig själv ledsen för att jag har överanalyserat en liten sak, enkelt sagt jag krossar mitt egna hopp innan det ens behövs krossas.

Trots allt detta låter det som om jag är jätte negativ, vilket jag gladeligen kan påpeka att jag inte är. Försöker se allt i en positiv vinkel och vara positiv i min vardag. Men skulle säga att mitt övertänkande är min "demon" så att säga, i vissa stunder är det väldigt svårt och vara positiv när ditt huvud påstår annat. Men det är något jag fortsätter att sträva bort ifrån. Att sluta med övertänkande. lostmyhead.

Likes

Comments

Allmänt, Familj, Mat

Igår var det födelsedags middag för min broder som fyllde 19 år i tisdags. Men eftersom han pluggar så bor inte hemma så han kom hem bara för helgen. Så vi firade honom igår, han fick lite presenter och sen pratade vi om saker som hänt på senaste tiden. Lite catch up.

Och oj vad maten var god, tog både förrätt och varmrätt. Var så himla mätt efteråt, men det var så värt det!!

Likes

Comments

Allmänt, Mode

Har länge funderat på att börja inskaffa mig lite bilder och tavlor i mitt rum. Tycker det blir mycket mer personligare då och även betydligt snyggare än tråkiga väggar. Funderar på att använda mig utav appen framkalla och framkalla bilder som dessa till ett collage eller bildstrips. Någonting ska jag hitta, men det gäller bara att hitta rätt bilder. Dock ligger de här högt upp!

Likes

Comments