Efter 23 timmar på resande fot kom vi äntligen hem! Så skönt att vara hemma faktiskt, att få sova i sin egen säng och träffa alla här hemma. Nu är det bara försöka vänja sig med tidsomställningen så blir det bra. Är liksom ovanligt pigg nu såhär 06.45 eftersom klockan är 11.45 i mitt huvud!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så oroligt roligt vi har haft tillsammans denna resa. Helt klart något vi måste göra om tycker jag! Att få tillbringa två veckor i paradiset med Filip och hans familj har varit helt underbart! Medans våra föräldrar har umgåtts så har vi ungdomar gjort allt tillsammans och det har varit väldigt nyttigt för vår vänskap och gemenskap för alla tre!
Dessa två grabbar har varit helt underbara att resa med och jag är så tacksam att vi fick uppleva denna resa tillsammans!

Likes

Comments

Häromdagen så bestämde vi oss för att åka och snorkla vid Surin Islands. En väldigt fin ögrupp en timme från fastlandet. Fiskar såg vi massor av bland annat massa små clownfiskar.
Nu är det inte så många dagar kvar i paradisen innan vi åker hem. Filip och hans familj åker hem redan imorgon, men vi åker hem på söndag! Vi har haft det otroligt superbra tillsammans dessa två veckor.

Nu ska vi ut och pressa de sista dagarna så man får lite med färg iaf haha, ha det bra!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag firar vi 2 år tillsammans och jag vet att fler kommer det bli. Vi har haft det supermysigt, tog en sväng till Borlänge bara för att vi kunde haha. Filip tog nämligen körkort i fredags så det är så skönt att slippa passa busstider och annat krångel! Nu på kvällen åt vi på O'Learys och sedan köpte vi lite efterrätt och åkte upp till hoppbackarna! Är så glad att jag har honom, min alldeles egna Filip❤️

Likes

Comments

Hej alla! Känner att jag typ glömmer bort att jag har en blogg, är inte precis så aktiv hehe. Men men så är det!

Just nu är det såå mycket roligt som händer!!! På torsdag fyller min pojkvän 18 år (det är helt sjukt att vi fyller arton år??). På fredag är det en av dessa spektakulära naturfester och det ska bli så satans kul! På söndag har jag och Filip årsdag så något ska väll göras. Nästa vecka är det sista veckan i skolan innan vi åker till Thailand, och det ska bli så skönt att komma iväg lite. Det är inte heller en ordinarie vecka då hela tisdagen och torsdagen går bort då vi ska på en teknikmässa i Borlänge och utvecklingssamtal. Sen kom jag och tänka på den resa vi ska göra med alla naturtvåor i maj, vi ska åka till västkusten! Det är en tradition på lugnet att man åker till västkusten och går på chalmers universitet när man går andra året! Det ska bli så kul att tillbringa en vecka med fina människor på finaste västkusten!

Nu väntar den enorma högen med plugg som ska vara klart innan jag åker! Har tre inlämningsuppgifter som ska in och jag kommer missa tre prov när jag är borta?? Jag är liksom borta fyra skoldagar och missar tre prov, då inser man hur lite lärarna kommunicerar med varandra haha!

Hörs hej

Likes

Comments

Ännu en dag med soligt väder och 10 000 glada, tappra människor som åkt 9 mil på skidor! Denna helg har spenderats i Mora då jag jobbar åt Ormsalva i deras tält. Både Tjejvasan och Öppet spår har gått av stapeln och nästa söndag är det dags för själva Vasaloppet med 16 000 åkare? Även då ska det delas ut små tuber med linement!

Ha det bra i det fina vädret!!

Likes

Comments

​Mår som allra bäst på resande fot! I somras var jag för andra gången på Rhodos och det är verkligen en dröm, plus att det inte ligger så många timmar bort. Men mitt favoritresemål måste nog ändå vara Thailand! Man tröttnar aldrig på den goda maten, de söta thailändarna och allt annat man bjuds på! Och om några ynka veckor är jag där igen, denna gång med min kära pojkvän!! Har längtat sedan augusti och snart är det dax!

Likes

Comments

Att få lägga undan datorn och fysikböckerna efter sju timmars plugg, är såå skönt. Är äntligen klar med min krönika som skulle vara innan jullovet, hehe (bättre sent än aldrig!!). Imorgon ska jag göra omprov på fysiken då jag var ynka två poäng från godkänt på det ordinarie provet!! Det är det svåraste ämnet tycker jag, och det är inte roligt heller! Nu är det bara en uppgift som ligger och släpar, och den kommer bli klar inom kort. Annars ligger jag i fas och det är så skönt. Ligger alltid efter i någonting, men inte nu!

hörs

Likes

Comments

Instagram@iidaback