Vardag

Nu är det äntligen fredag och första veckan i skolan är avklarad efter sportlovet! Det ska bli sååå skönt med helg.
I början av veckan så kändes det verkligen som om det gick i slowmotion, liksom dagarna i skolan tog aldrig slut. Men nu när helgen väl är här så kommer dagarna säkert bara att flyga förbi (som vanligt) tills måndag kommer... då kommer det kännas långsamt igen haha. 

När vi var i Kungsberget så hyrde jag snowboard en dag och det var så roligt! Jag trillade ganska många gånger i backen men aldrig i någon av liftarna, så det blev jag positivt förvånad över haha. Resten av dagarna så åkte jag skidor. 

I onsdags så fyllde min pappa år! Vi firade han först på morgonen med presenter och kaffe på sängen och sen på kvällen så åt vi god mat. Nu på söndag så ska vi ha släktkalas hemma hos oss så då ska vi fira honom lite till :)

Men man ska ju egentligen leva i nuet, så efter att jag skrivit klart det här så har jag tänkt att jag ska äta något och sedan städa mitt rum. Senare ikväll så ska jag på tgif och för er som inte vet vad tgif är så är det en sak som pingstkyrkan håller i på fredagar här i Alingsås.
Medans jag har skrivit så har jag myst lite med våran katt Nalle också, han ligger här bredvid mig och är så söt!

/Ida💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Jag o min familj gick upp strax efter 5 på morgonen idag pga att vi ville komma iväg så snabbt som möjligt till Kungsberget.

Här försöker vi sova men aa, det gick la sådär haha

Efter en stund stannade vi till för att äta lite

Nu börjar man se att det är lite mer snö utanför fönstret :))

Dags för film-time🍿

Nu är vi äntligen framme och har åkt några åk i backen! Sååå kul!

När vi kom in i lägenheten/stugan så åt vi grekisk sallad. Tog dock inte någon bild på det.

Tänkte avsluta med att säga glad alla hjärtans dag❤️

/Ida

Likes

Comments

Vardag

Nu har jag fått sportlov och snön ligger kvar än!

De är verkligen så skönt och efterlängtat. Idag så hade vi knappt några vettiga lektioner då vi såg på film typ varje lektion, hade håltimma och 2,5 timmars lunchrast... Skön sista dag :) På eftermiddagen gick jag ut en liten stund, men annars har jag inte gjort så mycket.Bilder från idag, det är verkligen sååå fint ute nuförtiden!

Planer för sportlovet

På onsdag till söndag så ska min och en till familj åka till Kungsberget och åka skidor. Jag har aldrig varit där innan så det ska bli kul att prova något nytt ställe. Jag är väldigt sugen på att hyra snowboard en dag och testa. Jag har testat snowboard för några år sedan men då har jag bara hyrt någon timma, men nu tänker jag att jag verkligen ska försöka lära mig lite.

/Ida

Likes

Comments

Vardag

Jag tänkte börja med att berätta att i lördags så hade det kommit ca 2 dm snö!!! Så fint och det är extra kul att snön fortfarande ligger kvar.

I lördags förmiddag så åkte jag och pappa ut till golfbanan och åkte längdskidor. Jag tror det var min 3:e gång som jag åkte. Det gick bra ända tills vi råkade åka igenom en liten blötare del... Då frös det fast snö under skidorna så vi knappt kunde ta oss fram för att det gick så trögt haha. Vi fick helt enkelt ta av oss skidorna och skrapa bort snön som frusit fast, sedan gick det mycket lättare.

Men till idag, tisdagen den 6 februari.

Efter skolan så gick jag ut och var lite med mina två kaniner, Musse och Essie, så de fick hoppa runt i snön och springa av sig lite.

Lite senare kom Ayat och Mila. Då gick vi in och gjorde vi varm chokla som vi sedan tog med oss när vi gick till pulkabacken. Jag har inte åkt pulka någon gång i vinter så det var jätteroligt och mysigt!

Här dricker vi varm choklad, gör snöänglar, åker pulka och har roligt!

Hoppas ni har haft en bra tisdag så hörs vi!

Kram Ida

Likes

Comments

Jaa, vad ska man skriva i sitt första inlägg? haha

Jag heter Ida, jag fyller 15 år i sommar och bor i Alingsås.

Jag har velat börja blogga ett tag nu för jag tycker att det verkar så roligt. Jag tänker att ni ska få följa med mig och se vad jag gör på dagarna, när jag tränar gymnastik, och gör andra roliga grejer!

Hoppas du vill fortsätta att läsa mina kommande inlägg så hörs vi!♡

Kram Ida


  • 255 Readers

Likes

Comments