Header

Dagen började med att jag duschade och sminkade mig osvosv och sen kom en väldigt saknad kompis hem till mig så åkte vi in till stan, fikade lite och bara hade det anmält najs:) när vi åkte hem sen så käkade vi lite nudlar och åt frukt doppat i nutella:P de va väldigt gott haha. Nyss kom jag hem från Borås då "mitt" lag var och kollade på Elfsborg-Hammarby. Det vart väldigt kallt menmen de va kul ändå!:D

Likes

Comments

Tjoo, igår var jag i Ullared och shoppade lite..:)) jag tycker inte att Ullared är värsta paradiset direkt men man hittar ju alltid något;)

Likes

Comments

Jag och min syster fotade lite igår så här kommer några utav bilderna:)

Likes

Comments

Klickade hem ett par byxor häromdan från Gina tricot. Tycker dom har väldigt många och fina byxor i bra storlekar så de gillar ja!:) ett rimligt pris också så det är väldigt najs!

Likes

Comments

För ett tag sen klickade jag hem ett par nya skor som jag har velat ha, ett par Nike Air Force:D så idag kom dom hem, passande att jag var hemma idag då för dom kom levererade till dörren. Jag har varit hemma nu i tre dagar och varit sjuk men imorgon ska jag gå till skolan igen! Pusshaj

Likes

Comments

Hejhej! Igår var jag hos frisören och skulle bara klippa topparna, men länge har jag funderat på att klippa det kort, så imorgon hände det! Jag hade redan ganska kort innan, typ normallängd om man kan säga så, men jag klippte minst 10 cm..:S jag tog ingen "före och efter" bild men jag lägger upp två olika istället!:)

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen och är påväg till Falun för att kolla på lite skidor! 5 timmar ska jag sitta dock... Jaja det är bara att bita ihop! Det lär komma upp fler bilder från helgen på måndag eller nåt.

Likes

Comments