Weekend=Party ... Even if you have to work the next morning 🙊 Great party at Nightroom the other day. We were a big group of dancers killing it on the dancefloor. Loved it!

/Ida

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

SÄ hÀr ser det ut i omrÄdet dÀr jag bor! DÄ sjukt fint. FÀrgglada fina hus. Modern och gammal stil blandat. Det Ànda jag har saknat hÀr Àr att ha nÀra till havet. Sitta och se ut över vattnet och bÄtarna. Tog en promenad nu pÄ kvÀllen och se vad jag hittade...

Hittade detta!
Vatten, bĂ„tar, superfina moderna hus, cafĂ©er med utsikt över vattnet, promenadvĂ€gar runt sjön, utsiktsplats mm. Allt jag saknade. Är helt förĂ€lskad i detta omrĂ„det. Kommer helt klart hĂ€nga dĂ€r en del under Ă„ret!

Likes

Comments

SÄ, dÄ har jag officiellt flyttat till Tyskland!
Tog all min packning och flög till DĂŒsseldorf dĂ€r jag stannade en natt innan jag tog tĂ„get vidare till min nya hemstad Dortmund.
Fick tillgĂ„ng till min lĂ€genhet idag. Är sĂ„ nöjd.
Kunde inte fĂ„tt det bĂ€ttre. Ska ladda upp lite bilder imorgon. 

Ska bli sĂ„ spĂ€nnande med ett nytt land, nytt jobb, nya mĂ€nniskor och nya utmaningar! I'm ready! 


Likes

Comments

Way out west dag 3. Sista dagen!
Idag klÀdde jag pÄ mig som bara den. Ville verkligen inte frysa. Det var lerigt som bara den inne pÄ festivalomrÄdet. Hade pÄ mig mina fulaste skor :P. Det var inte lika mycket regn idag men blev ÀndÄ kallt under kvÀllen. Vi startade med drinkar innan vi drog till WOW. Det vi alla vÀntade pÄ idag var ju sjÀlvklart SIA!
Hon var grym!
SĂ„ himla glad att jag kunde gĂ„ pĂ„ Wow. SĂ„ vĂ€rt! Även om vi inte hade sĂ„ tur med vĂ€dret.

Likes

Comments

Way out west alltsÄ!
HÀr ser ni lite bilder frÄn dag 2. Jag var inte dÀr första dagen sÄ detta var min första dag. Det var Àven första gÄngen jag var pÄ way out west!
SÄ jÀkla kul!
VÀdret var skit, regn regn regn men det stoppade oss inte ;) fy fan vad vi frös. Det regnade igenom min regnkappa och jag var blöt som en hund. Vi fick gÄ in och vÀrma oss pÄ café mellan spelningarna. James Bay och Zara Larsson spelade. Zaras show var helt super!!

Likes

Comments

Nu ska vi pÄ bio. Tarzan blir det. LÀngesen jag var pÄ bio sÄ det ska bli kul och har hört mycket bra om filmen.

Likes

Comments

Man fÄr njuta av att vara ute i naturen nu nÀr man Àr hemma. Promenerar massor. Idag har jag varit och badat under dagen och pÄ kvÀllen gick vi till havet igen för att se pÄ solnedgÄngen.

Likes

Comments

Spenderat en hÀrlig eftermiddag inne i Göteborg city med Sofia. Sverige Àr allt fint pÄ sommaren. Först var vi pÄ premiÀrfest av en ny öl. Vi drog sedan vidare för lite tapas och vin innan vi promenerade ner till hamnen och sÄg pÄ solnedgÄngen. En riktigt hÀrlig sommarkvÀll i min hemstad.

Likes

Comments

Repar vÄr modern duett inför tÀvlingen. Börjar nÀrma sig nu. Hoppas hoppas hoppas att vi tar oss till runda 2 och fÄr dansa vÄrt modern nummer.
âœŠđŸ»âœŠđŸ»âœŠđŸ»

  • Ballet

Likes

Comments


Har haft en riktigt hÀrlig söndag.
Sovmorgon, stor brunch, en tur till Helsinki zoo, lite mer mat och sen mys hemma framför tvn:n. Kunde inte bli bÀttre.

Hade glömt hur det var att vara pÄ zoo. Det Àr mÄnga Är sedan jag var pÄ zoo sist. Det var faktiskt förvÄnansvÀrt kul och intressant.

Likes

Comments