​Igår och idag har varit sådana dagar då jag inte velat gjort någonting samtidigt har jag velat gjort allt. Men jag känner att jag inte haft den energin jag önskat att jag hade. Jag tror mycket av detta beror på att jag ställt om mitt liv helt, jag kände att jag levt i samma mönster en alldeles för lång tid och att det behövdes en förändring. Jag har börjat med träningen igen, äter nyttigare och njuter av livet. Med denna förändring så har jag också stött på en del motgångar, men med familjens och vänners hjälp har jag kommit över dem. Men förändringen har även lett till att jag mår bättre/blivit starkare psykiskt och fysiskt, jag känner att jag är på god väg att få mitt liv på topp igen.

Nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen och lyssna på musik, bland annat denna låten som jag fastnat för på nytt.

https://www.youtube.com/watch?v=kmdlfREakPY

God natt!

Likes

Comments

Som jag skrev igår så skulle jag berätta om min gårdag i detta inlägg istället, så vi kör på det nu då!

Hela dagen började med att jag gick upp kl 06:00 och jag hade typ somnat 03:00 eller nått sånt, men iallafall gick jag upp och åt frukost och gjorde mig klar för att cykla till föreläsningen: unga till arbete. Det gick faktiskt bättre att cykla än vad jag hade trott, bara det att kedjan hoppade så jag kom typ 10 minuter för sent. Mötet började halv 9 och höll på till 12. På föreläsningen så fick vi tips och råd till hur man ska vara när man söker jobb och lite sånt, vilket var intressant då man fick höra om föreläsarnas liv och hur dom hade gått till väga med att ändra sina liv och sin situation.

Sen efter föreläsningen så hängde jag med en kompis hem till henne, vi satte oss på taket i det fina vädet och drack kaffe och snackade skit i några timmar. Det var riktigt mysigt! Efter det drog jag till kupolen där jag skulle köpa ett puder och en ögonbrynspenna, när jag kom ut fråm kupolen så märkte jag att det var någon som hade gjort sig lustig och gjort punka på min cykel. Det var ju bara att börja vandra hemåt med cykeln i motvind, blir så fruktansvärt förbannad för det har hänt flera grejjer när jag bara skulle in på kupolen en snabbis (sölder och skadegörelser). Men sen så ringde jag till mina förädrar och förklarade läget och pappa var så snäll och hämtade upp mig och cykeln efter vägen. Han släppte av mig vid farmor där jag blev bjuden på kaffe och så pratade vi lite om livet det va riktigt mysigt!

När jag kom hem så var klockan ungefär 6 på kvällen och jag hade inte ätit något sen halv 7 på morgonen så det fick bli lax och sallad som pappa had gjort, det var så sjukt gott! Efter det blev det lite tv tittande och sen blev det sängen efter att mn varit vaken i 17 timmar, men jag var vaken ungefär 3 timmar till innan jag somnade.

De var min dag i lite korta drag, men en riktigt härlig dag trots att cykeln vart sönder. Det har varit så underbart fint väder dessa dagar så humöret har verkligen varit på topp. Närsan ingen snö kvar och strålande sol. Hur är vädret hos er då? Hoppas det är lika fint som här!

 

 


  


 

Likes

Comments

Jag vet att detta inlägg kommer sent, men som man brukar säga: bättre sent än aldrig!

Är så att mina underbara syskon äntligen är hemma på svensk mark igen, dom har varit ute och rest runt om i sydamerika i 3,5 månad. Jag har väldigt stor separationsångest när det gäller att folk ska åka iväg och man inte får träffa dom på ett längre tag, så det blev ett jobbigt avsked för mig där i november. Men när jag deppat i typ 1 vecka så började jag istället tänka på hur roligt dom hade det och att jag snart skulle få träffa dem igen. Vi höll kontakten via skype och facebook, det gjorde det hela lite lättare då jag fick se en massa bilder plus att jag fick se och höra dom.

Dom hade så intressanta saker att berätta och så otroligt fina bilder att visa när dom kom hem. Ni som känner mig vet att jag har en storebror och en stora syster, ni vet även att det bara är min bror som bor här i Borlänge då min syster bor i Göteborg. Jag träffar inte min bror och syster så ofta som jag skulle vilja, men det funkar ändå. Mina syskon betyder otroligt mycket för mig och jag är så otroligt tacksam över att vi har så bra kontakt som vi har, jag älskar dom.

Dom finns alltid där för mig oavsett vad, lika så jag för dom. Jag har fått så kloka råd av dom som jag tar med mig genom livet, dom orden kommer jag föralltid bära med mig!

Sen har ja börjat en ny livsstil, där jag ska börja med en mjuk start. Jag ska börja tänka på vad och hur mycket jag stoppar i mig, träna till en början 3-4 dagar i veckan. Detta ska jag göra för att må bättre fysiskt/psykiskt, ja har tänkt på det länge men aldrig kommit till skott med det hela. Men nu har jag fått sån otrolig motivation till detta och jag ska verkligen kämpa, detta är en resa jag verkligen vill starta och det ska bli spännande att se vart man hamnar. Jag kommer dela med mig av vissa saker under denna resa, så håll ögonen öppna! Sen om det skulle vara någonting som ni skulle veta något mer om så är de bara att fråga.

Hoppas ni stöttar mig under min resa. Ha det så bra så länge, puss!

 

Likes

Comments