Terapi kväll med mamma och utgång

Hej finisar.
Hoppas allt är bra med er. Jag mår sådär, sliten efter helgen och lite personliga saker som hänt men annars så. Livet rullar ju vidare även om ens egen tycks stannat.
Iaf tänkte visa vad jag gjort den här helgen.
I fredags var jag och mamma ensamma så vi tog en kvälls promenad till norra berget för att äta middag på Grankotten.

Som jag nämnde så är inte allt rosor och glitter i mitt liv, men som tur är har jag min mamma som är det bästa stödet i livet. Vi beställde in en flaska vin och satt och pratade i flera timmar. Hon som serverade oss måste undrat vad sjutton vi höll på med eftersom att vi ens sekunden skrattade högt och nästa timme satt vi båda och grät från och till. Men det var så välbehövlig, speciellt när jag har så svårt att släppa ut allt jag känner. Jag behövde verkligen den stunden med mamma.
Iaf sen gick vi hem och ebba kom för att se lite youtube och bara chilla.

Sen i lördags var jag med ebba på dagen och sola vid sidsjön. Efter de åkte jag hem och fixade mig för att sedan möta upp Julia. Vi käkade och drack drinkar på Bloco, som var helt suveränt. Väldigt typiskt de andra populära restaurangerna här men de finns väl en anledning till varför de är så omtyckta.

Efter det cyklade vi hem till Julia för att ta ett glas rosé på deras balkong innan jag åkte hem för att vänta in Ohre och killarna.

Vi hade fördrink hos mig innan vi drog In på stan där det var fuuuult drag. Så mycket folk och det var så himla kul.
Det var min helg de, idag har jag bara tagit det lungt. Har skrivit en hel del texterna de här dagarna så ska försöka publicera lite mer sånna här på bloggen.
Kramiiss<33

Gillar

Kommentarer