Överraskad av grannarna och poolhäng

Hej finisar.
Allt bra? Hoppas det iaf haha.
Jag sitter just nu och pluggar inför imorgon. Mina kurser drog igång direkt med plugg vilket jag inte var beredd på haha. Men kanske lika bra att köra igång med allt direkt liksom. Lite segt här är dock att alla böcker kostar så mycket pengar, jag får inte ha datorn på majoriteten av klasserna och man måste skriva ut allt digitalt i pappers form själv...vilket också kostar pengar :):). Låter som en Ove men asså de är så dyrt med allt här...eller allt som har med skolan att göra.
Nog om de haha, igår så var vi på skolan. Sen på kvällen chillade vi bara. Helt plötsligt kom våra grannar o knackade på. Då hade dom bakat kakor till oss? Hur gulligt?!?! Vi käkade upp alla direkt. Så sjukt goda. Stackars Jess hade kvälls lektioner så när hon kom hem vid 9 var alla slut haha

Idag var jag ledig. Jag tränade imorse, käkade lunch och gick sen till vårt magiska pool område. De vart min första dag i solstolen här, bortsett från stranden förra veckan. Men det var så himla skönt, kunde inte fatta hur bra jag hade det nästan haha.

Sen gick jag de 50 meterna hem haha och somnade till i soffan. Vid 17.30 mötte jag upp Josefin på skolans gym. Vi tränade där för första gången och satan vilket gym. Bästa jag varit på utan tvekan, så fräscht och stort. Vi anmälde oss även till en hike tur i Mars som skolan ska hålla i. Ska bli så spännande!!
Efter de har vi bara chillat hemma och planerat inför Australiens nationaldag på lördag. Vi bor ju med två tjejer därifrån så vi ska ha pool party då haha. Nu ska jag plugga klart sen sova. Imorgon är de skola igen...
Kramiiss<33

Gillar

Kommentarer