Min och mammas lediga dag

Hej fina ni!!
Idag har jag varit ledig. Heeelt magiskt skönt måste jag säga. Jobbar dock helg men fick njuta en hel dag med mamma. Vi har verkligen njutit av varandras sällskap hela dagen, så mysigt att få så mycket tid ihop innan dom far till Sicilien imorgon.
Dagen började i vanlig ordning tidigt även om jag var ledig. Åkte och körde ett styrkepass, sen hem för att duscha, sen for jag och hämtade upp mamma för att rulla vidare till Birsta.

Vi började på Apoteket. Helt ärligt de är nog min favoritaffär. Ni ba ursäkta vad nu?
Haha men jag älskar krämer och produkter för kroppen så kan gå runt där och bara kolla på alla produkter. Plus att de som finns där är verkligen bra produkter:m; inget skit med massa ”gifter”. Sen blev de IKEA och den Birsta City där vi båda shoppade loss. Älskar hur vi ”triggar” igång shoppingsinnet hos varandra.

Vi käkade sen lunch i stan på vårt favoritställe BIM.

Sen blev det att njuta av solen sista timmarna av dagen. Dock var de ingen vidare värme i luften så när solen gick i moln blev det rätt kyligt...men så glad att jag fick njuta av solen.

Vi grillade till middag, jag mamma och pappa<33

Nu sitter jag och mamma med vin, ost och choklad och tittar på Taken 3 på TV. Hur mysigt får man ha de liksom? Ni ba lugna ner dig...

Imorgonbitti väntar som sagt jobb så ska väl lägga mig strax...men först boka resa till Barcelona!! Weeii!! Hoppas ni haft en bra fredag!!

Kramiiss<33

Gillar

Kommentarer