Hike till Black star canyon

Söndag kväll och vi har precis lagt undan allt plugg. Vi har pluggat typ hela dagen, men ändå har jag inte fått nått vettigt gjort. Hatar när de är så. Haft sjukt svårt att fokusera på pluggandet senaste...mycket som händer här liksom hehe.
Men ja anyway (ni ba men lek inte att du bryter på engelska), jag och Jossan har varit ute på nya äventyr igen och jag tänkte visa bilder från de.
Vi var nämligen igår och Hikea med en grupp från skolan. Hiken var i Black star canyon och till ett vattenfall där. Otroligt utmanare, men extremt häftigt. Och så värt när vi väl kom upp!!
Vi började med att vi åkte från skolan i en timme mot Orange county. Väl framme började vi vandringen och lite visste vi vad som väntade...

Hiken skulle vara på en enkel/mellan nivå, men ledarna hade aldrig gått den här stigen förut och den visade sig vara allt annat än lätt. Dom trodde att den skulle ta 1.5 timme, men jag kan säga att efter 3 timmar var vi fortfarande inte framme. Vi fick klättra på klippor och ta oss igenom vattenfall. Tre i gruppen (inklusive 1 ledare) ramlade ner forsen också haha...helt sjukt dramatiskt haha men alla var glada ändå. Och speciellt jag för jag lyckades hålla mig torr hela vägen. Utom en fot som åkte under ytan...

Sista biten ville ena ledaren avbryta för att det var för riskfyllt att ta sig upp till vattenfallet, men jag och Jossan vägrade avsluta när vi var så nära så vi fortsatte (utan lov hehe). Detta gjorde att ledaren följde efter oss, och vi lyckades hitta en superbra väg att klättra sista biten av hiken så, tillslut så hade alla ledare och även resten av gruppen tagit sig upp till vattenfallet. Ledaren vart så glad att hon nästan började gråta när vi var framme haha, och var jag o Jossan rätt nöjda.

Vi åt lunch här uppe vid vattenfallet och sen väntade en 2 timmars klättring ner haha...

Hur fint var det inte ändå? Vi var extremt nöjda när vi var framme vid mini bussen och påvägen hem friades det med massa snacks och en av ledarna drog igång leken ”would you rather”. Så bilresan hem kändes som 10 minuter.
Rekommenderar iaf verkligen att göra Hikes om ni ska hit till Kalifornien. Det finns hikes som är helt magiska och det finns så extremt många olika att välja på. So recommend, recommend !!
Nu ska vi se klart på Bachelor och sen sova!!
Hoppas ni får en bra måndag finisar.
Kramiiiss<33

Gillar

Kommentarer