Från strand till snöiga bergen

Hej hjärtan.
Nu har vi vaknat upp i Fresno, även kallad armhålan va Kalifornien haha. Riktigt liten håla...
Vi hamnade här igår kväll efter att vi åkt från Long Beach, in i landet och upp i Sierra Nevada Bergen och tittat på världens finaste natur och enorma träd. Vi är egentligen påväg till San Francisco men på vägen
dit så har vi bestämt oss för att hitta på och se saker som finns här i inlandet. Annars är det en sjukt tråkig väg att ta. Men påväg hem från San Fran ska vi ta kustvägen och den är känd för att vara magiskt fin.
Iaf vi startade går dagen hemma i Long Beach och åkte upp mot Malibu.

Vi åkte därefter vidare in i landet och där nånstans slocknade jag, (i vanlig ordning). Vi åkte timmar i USA’s innland. Förbi Bakersfield och vidare norrut tills vi svängde upp mot Sequoia National park. Vi hamnade då på världens charmigaste resturang vid ett vattenfall som vi stannade och tog kort vid, innan vi rullade upp mot berget för att se utsikten och de stora träden.

Helt annan natur här jämfört med Malibu haha...

Det var snö och kallt uppe på toppen och där stod jag. Men shorts, sandaler och linne shorta. Aldrig varit så missplacerad haha, men gillar kontrasterna. Häftigt att man kan uppleva sånna skillnader på en och samma dag. Träden fick jag ingen bild på för det blev alldeles för mörkt så man såg inget på bilderna på kameran. Dock har jag dom i huvudet och de är väl ändå de viktigaste? (Ni ba men snälla Ida, allt handlar om att fånga de på bild)
Iaf idag forsätter vi norrut mot San Fransisco,
Men vi kanske stannar i San José.
Kramiiss<33

Gillar

Kommentarer