​Nu när det snart är dags för att måla lägenheten får hjärna arbeta... 

Då vi skall ha grått kök (liknandebilden) är jag inne på ett golv i denna tonen, något ljusare grå färg.

Till resten av lägenheten hade jag tänkt mig något mörkare trä som bryter av de vita färgerna för att få en kontrast. Först var jag inne på ett ljust trägolv men efter erfarenheter från mitt flickrum vet jag med mig att ALLT syns så mycket tydligare på det ljusa golvet. Det räcker med en liten liten repa eller några hårstrån för att det skall synas tydligt. 

Likes

Comments

Nu är HELA lägenheten bredspacklad och redan nästa vecka kan vi dra igång med allt målande. Det är både tak, väggar & andra detaljer som skall målas vitt.

Öppningarna in till det blivande köket samt vardagsrummet har vi ordnat till efter vi fick lägenheten, jag ska försöka att hitta ett par bra bilder på hur ingångarna såg ut tidigare. Vi har öppnat upp dem för att kunna få en mer luftig och större känsla av lägenheten.


Likes

Comments

​Vi har kommit en bit på renoveringen av lägenheten och mina tankar fylls dagligen av funderingar på hur de olika rummen ska inredas. Jag trivs med ljusa färger i hemmet, soffan som är av modellen "Howord" har jag redan bestämt mig för att köpa, prydnadskuddar i mörka gröna färger passar in väldigt bra till denna soffan tycker jag. 

Just denna prydnadskudden finner ni på Hemtex hemsida och den klassiska kartell lampan finns att beställa hem på bl.a www.rum21.se.


Likes

Comments