Hittade åt några foton från när mamma och jag gjorde en roadtrip österut till sundsvall och släkten i sollefteå! Vi besökte ett café/vintagebutik där det fanns en massa fina prylar!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


 Förra onsdagen åkte jag in till stan för att börja mina intrpduktionsdagar på maxi! Det var jobbigt men kul, jag känner mig pepp inför att komma igång på riktigt i oktober. Jag sov över hos Anton i stan och hade en myskväll med fotboll och chill, sen efter andra jobbdagen åkte jag till kusin Agnes lägenhet i stan och tog igen en massa opratat med henne! 
Sov över där och på fredagen mötte jag upp mor och syster på stan, åt lunch på jaktstugan, handlade lite. Efter en sväng i odensala hos morbror drog jag till the fitzeralds i Ås och åt middag, lockade Idas hår och så innan vi drog på förfest hos Klara i stan! Slutade med att jag var med hela kvällen inklusive en sväng på marité trots att jag var nykter och körde, och jag måste säga att jag hade faktiskt jättekul. Jag är en sån person som blir meddragen i stämningen så jag behöver då ingen alkohol för att ha kul!

Likes

Comments

Roadtrip till Hällingsåfallet, riktigt jäkla fint. Fin blå himmel också som ni kanske ser

Likes

Comments

Mys i Ås med Ida, Filippa, och Linnea

Likes

Comments

- En kvinna som inspirerar mig

Det är något med Vivian Maiers foton som jag inte kan få nog av, allt är så äkta och inte poserat på något sätt alls. Hon var så otroligt duktig på att fånga sådana candids. Kolla in dokumentären om henne vettja, "Finding Vivian Maier"

Likes

Comments

Nu när jag varit ledig en vecka har jag verkligen haft tid till att laga riktig frukost! Jag skulle säga att frukost är favoritmålet under dagen (om man kan käka i lugn och ro). Det jag nästan alltid gör en morgon som denna är havregrynsgröt!! Mmmm <3 Men då det kan kännas tråkigt ibland så valde jag att blanda i mammas hemgjorda müsli och lite grönmüsli tillsammans med en massa goa bär på! Efter att ha fått i mig frukosten drog jag ut på en löprunda, sen fick jag även ett samtal som kan komma att förändra mycket i mitt liv framöver!! Herregud vad jag är pepp!!

Jag kan verkligen säga att jag har haft en bra start på dagen, hoppas det fortsätter!

Likes

Comments

Likes

Comments

Är så tacksam för att jag fick vara med på Magnus och Annas underbara bröllop i Åre kyrka igår ! Är väldigt sällan man får uppleva sådana dagar fyllda av så mycket kärlek och omtanke från alla håll och kanter! Och titta bara på ungarna?! Sötaste brudtärnorna jag sett.

Likes

Comments