Men är det inte härligt att Melodifestivalen äntligen har slagit igång igen??
Jag är en riktigt jobbig älskar all svensk "skit" som går på tv.n typ av tjej.
Ett stort måste att se varje år är och kommer alltid vara Melodifestivalen. Och då ska vi inte ens prata om hur man sitter spänd i soffan framför Eurovision, som vi dessutom ska hålla i detta år!
Melodifestivalen, Eurovision, Idol, Så mycket bättre, Äntligen hemma, Fångarna på fortet, Gladiatorerna you name it. .
Jag har varit fastklistrad i det sen små barnsben så även fast man inte ser allt lika intressant som man gjorde för några år sedan, kan jag ändå inte släppa taget om dem.
Hoppas det dröjer några år till innan jag måste sitta i soffan och storböla samtidigt som jag skriker förtvivlat med en krasslig röst "VARFÖR??!!"
Haha ja vi alla är ju lite knasiga på olika sätt, så här är jag! ✌🏼️

Likes

Comments

Hej, det här är jag! Nu tänkte jag testa på att ha nouw. Jag har innan varit medlem på Devote.se men ville testa något nytt och fräscht.
Jag har aldrig varit den mest aktiva "bloggaren" jag älskar att få dela med mig av min vardag, några speciella tillfällen som jag nu tydligen kallar för Supercalifragilisticexpialidocious.
Så ser ni den kategorin så vet ni, nu jäklar.

Jag har aldrig haft mer än 10 personer som kollat in mitt krypin, men då har det varit 10 st kärleksfulla riktigt gulliga personer som skrivit peppande inlägg åt mig som tex, "vad fina bilder du tar, hur mår du idag? Jag skulle vara jättetacksam om du ville titta in på min blogg. Puss"
Dem är ju bara för gulliga.
Men jag hoppas kunna med mitt lilla ordförråd och inte så jätte intressant vardag kunna ändå inspirera er med mina tankar, träning och kärlek. 💁🏼

Likes

Comments