Godmorgon någon vaken?
Imorse väcktes jag klockan 06:00 av mitt alarm. Min plan var att gå upp och göra frukost när jag hade gjort frukosten och skulle gå ner halkade jag i trappan och tappade min blåbärs yoghurt så att den sprätte över dom nymålade vita vägarna. Mamma vaknade och sprang ner till trappan och lyckades på vägen väcka pappa och min bror Ville. Pappa blev helt galen och började torka väggarna mamma börja skälla på Filippa som stod och skratta åt mig när jag låg där i trappan med yoghurt över hela mig. Ville ställde sig upp och hoppade och allt blev kaos. Där börja min dag.

Likes

Comments

Från en rätt bra dag till typ kaos dag. Idag när jag kom hem mötes jag av hela släkten hemma hos oss som stod och skrek på varandra. Det möblerades om, målades, städades och ropades i hela huset. Jag han inte ens komma innanför dörren innan någon skrek att jag var i vägen. Om ni inte redan har listat ut det så ska vi alltså flytta (vad vi tror iallafall) fotografen kommer på måndag och huset läggs ut i tidningen på onsdag vi vet inte var vi ska bo eller hur vi ska bo vi vet bara att vi ska ut ur detta huset.
Vädret är som vanligt (iallafall om man bor i Sverige) riktigt dåligt det är kalt, det regnar och det kommer la snart börja snöa snart också. Men snart är det SOMMARLOV! Så vi får hoppas att det blir sommar snart bara. Men men nu ska jag säga till min syster att sluta spela gitarr eftersom att jag ska upp 06:00 imorgon för att praoa på ett bageri. Aja nu har jag kramp i mina tummar och orkar inte skriva mer så sov så gott.

Likes

Comments