- Äkkiä räpsästy peiliselfie töistä.
Kuvassa näkyvä blazeri ja huivi (H&M) ovat kyllä olleet yhdet viime vuoden parhaista ostoksista.

- Arki-illan Aasia teemainen ruoka.
Meidän perhe rakastaa aasialaisia makuja, joten niitä tulee kokkailtua ihan vaikituisesti. Tosin niiden kokkailu on lähinnä mun, ja mun veljeni vastuulla, sillä meiltä se luonnistuu parhaiten. Äiti kuulemma hoitaa sitten ne perus kotiruoat.
Mä loihdin kastikkeen ja veli väsäsi vietnamilaisia kevätrullia. (Joiden tekemiseen meni melkein 2h... ohjeessa luki 30 min :DD)


- Töitä töitä.


- Classic pizzassa läheisten kanssa. Vitsit, että toi oikeessa yläkulmassa näkyvä "Hangover" pizza on hyvää. Suosittelen kokeilemaan, jos et oo vielä maistanut.

- Laivareissun jälkeinen mielettömän hyvä brunssi mummolla ja vaarilla <3.


- Deliberin thaimaalainen lohisalaatti. Tosi maukas ja kookas, mut vähän tuntu et jotain siitä kuitenkin puuttui. No salaatit saatuamme päätin hiipiä Deliberin buffapöydälle, ja otin sieltä vähän tota salaatin päällä näkyvää kuivattua sipulirouhetta, ja oli kuulkaas riskin arvonen. Heti nous salaatti perus kasista ysiin ;) heh


- Mangon pörrötakki ja aurinkoinen syksy sää <3


- Kampaajalta lähtiessä.
Mistä tuleekin mieleen, että pitäis taas varata aika. Edellisestä kerrasta onkin jo kohta puolisen vuotta.

- Ihana Tallinnan reissu.
Ystävä muutti opiskelemaan sinne niin käytiin juhlistamassa hänen, ja hänen kämppiksensä tupaantuliaisia.

Siinä vähän kuvia, mitä kännykkään oli kertynyt edellisiltä kuukausilta. Kännykän arkistoja selaillessa huomasin kuvanneeni lähes pelkästään ruokaa/ruoka-annoksia. Kuvien perusteella ei oo muuta sitte tehnykkään ku syöny haha.

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments


Perjantaina 26 tammikuuta meidän poppoo suuntasi intopiukeena Katajannokan terminaalille valmiina hauskanpitoon, nimittäin vihdoin oli kauan odotetun lääkisristeilyn aika - Kyseessä oli siis lääkisläisten perinteinen opiskelijaristeily Ruotsiin. Risteilyn ensimmäisenä iltana oli tarkoituksena pukeutua johonkin valmiiksi ehdotettuun kategoriaan. Listalta löytyi julkimoita, Kreikan mytologian hahmoja sekä jääkaapinsisältöä. Meidän porukka valitsi Kreikan jumalat/jumalattaret, ja asuja alettiinkin tilaamaan halpanettisivuilta jo hyvissä ajoin (pienellä jännityksellä :D).


Laivan asukeista löytyi myös Audrey Hepburn ja Karhun kaljatölkit !


Seuraavana aamuna herättiinkin aurinkoisesta, mutta kylmästä Tukholmasta. Kaupunkiasuksi olin valinnut aika simppelin kokonaisuuden. Kotona asua sovitellessa päädyin siihen tulokseen, että otan varmuuden vuoksi vanhan second hand farkkutakin mukaan, jos sää yllättäisikin kylmyydellään, ja hyvä vaan että otin. Siellä kävi aika pistävä tuuli, vaikka aurinko paistoikin. Musta toi farkkutakki + villakangastakki combo toimi ihan kivasti. Siihen päälle kääräsin H&M:n aleista bongatun kashmirkaulahuivin, ja kasvoille uudet Raybanit.Perinteisellä hodarilla keskustassa.


laukku, korut ja kaulahuivi H&M, neule ja kengät Zara, takki Asos, farkut Nelly,Risteilyn vikana iltana porukka pukeutui opiskelijahaalareihin, mutta mä kun en opiskele missään niin pistin normaalit iltavaatteet päälle.


vaatteet Zara, kello Cluse ja laukku Wish

Kaiken kaikkiaan risteily oli mahtava eikä varmasti jää viimeiseksi kerraksi ku meen mukaan. Ehkä ens kerralla itse opiskelijana ;)

Likes

Comments


Minä....


.... olen isosisko kolmelle nuorelle neidolle, ja pikkusisko yhdelle nuorelle herralle.

.... rakastan hyvää ruokaa, ja osaan myös (omasta mielestä ainakin :D) tehdä hyvää ruokaa.

.... omistin 16 vuotta valkoisen blondit hiukset, kunnes pari vuotta sitten sain harmikseni huomata juurikasvuni olevan perinteisen suomalaisen tavoin maantienharmaata. Kotivärjäyspurkkeihin oli siis turvauduttava jatkaakseni blondin uraani..... rakastan vaatteita (perheeltä kysyttäessä jopa hieman liikaakin) sekä pukeutumista.

....olen ala-asteesta asti halunnut valita omat asuni ja saanut tämän takia riidan jos toisenkin aikaan äitini kanssa. Muistan ikuisesti kammoksuneeni kaikkia poolopaitoja, joihin äiti yritti pukea minua. Poolopaita taisikin olla jokaisen lapsen inhokkivaatekapple. (Omasta vaatekaapista löytyy tällä hetkellä ainakin neljä poolopaitaa... heh)

.... rakastan isoa sukuani, ja kaveripiirini koostuukin melkein kokonaan sukulaisista ja perhetutuista :D

.... en koskaan käytä reseptejä kokatessani ruokaa..... olen miettinyt blogin aloittamista jo melkeinpä kolmisen vuotta, mutta nyt sain vihdoin rohkeuden aloittaa haha.

.... rakastan matkustelua, mutta rakastan myös aina palata tuttuun ja turvalliseen Suomeen..... haluaisin lähteä matkustelemaan maailmalle ennen kuin aloitan yliopisto-opinnot.

.... olen ollut viidessä eri työpaikassa kahdeksannelta luokalta lähtien.

.... olen harrastanut yhdeksän vuotta telinevoimistelua ja kolme vuotta tanssia. Telinevoimistelun lopettaminen on jäänyt harmittamaan aika urakalla.

.... seuraan monia blogeja, ja suosikkejani ovat Kenzas, Annika Ollila ja Janni Deler..... pohdiskelen usein kaikkia maailman suuria ihmeitä kuten luontoa ja avaruutta. Pohdiskelun tasolle se kuitenki ihan jääkin, koska mitään konkreettista tietoa ei mulla kummastakaan aiheesta ole haha.

.... jaoin lehtiä lähiympäristöön kahdeksannella luokalla, enkä kyllä voi suositella sitä uraa kenellekkään :D

.... en ikinä kehtaa valittaa asiakaspalvelussa. Sain esimerkiksi kerran väärän hampparin Mäkkärissä enkä kehdannut valittaa asiasta, ettei myyjälle tulisi kiusaantunut olo. (?) Tuskimpa olis tullu :DD

.... rakastin yläastetta, ja koen sen olevan tämän astisen elämän parasta aikaa. Elämä oli helppoa - Kavereita riitti ja koulussa meni hyvin.... saan aina juosta bussiin, vaikka olisin kuinka "ajoissa" alkanut valmistautumaan. (Miten vaikeeta onkaan olla ajoissa..?)

.... rakastan melkeinpä kaikkia ohjelmia, jotka liittyvät historiaan. Netflixin dokumentit ja sarjat onkin jo kaikki koluttu aikapäivää sitten läpi.

.... valmistuin lukiosta syksyllä kevään sijaan, koska en päässyt matikkaa läpi. Kokemus sekin sinäänsä :D


Siinä pieni inffopläjäys musta tyyppinä. Ideana olisi päivittää tänne noin kaksi kertaa viikossa vähän kaikenlaista mun elämästä. Pääsääntöisesti täällä aiheena kuitenkin  muoti ja lifestyle.

Hyvää sunnuntaita kaikille !

Ida

Likes

Comments