Header

Jag går runt här hemma utan byxor för att jag har en städ-dag och då ska det vara bekvämt haha!

Ska tvätta massor, damma, dammsuga och byta sängkläder och sen ikväll tänkte jag ta en längre promenad!

Likes

Comments

Gjorde min första tatuering nånsin i Spanien dagen innan vi skulle åka hem. Vi googlade runt på olika studios och hittade en som var väldigt bra! Det gjorde inte ens ont heller, hade förberett mig på det värsta men det var nästan skönt haha...

"The sun will rise and we will try again"

Texten betyder mycket för mig. Den påminner om att även om jag haft en tuff dag eller period så blir det alltid bra tillslut. Det är aldrig försent och även om man dör lite på vägen så klarar man det.


Vad tycker ni om min tatuering?

Likes

Comments

Igår träffade jag min allra bästa vän igen efter över en månad. Vi båda har varit bortresta så har inte kunnat träffas men igår kunde vi äntligen ses igen. Det var supermysigt, vi åt middag på balkongen och snackade i flera timmar som vi brukar göra!

Likes

Comments

Varje torsdag väger jag mig och loggar det i en app som heter viktkoll. Har även ett anteckningsblock som jag sammanfattar veckan och skriver in veckans viktnedgång.

Har 2,5 kilo kvar till -10 kg så ska försöka gå ner så mycket denna veckan.

Likes

Comments

Jag trodde aldrig jag skulle börja älska att gå på morgonpromenader men det gör jag. Har alltid haft och har svårt att komma upp på morgonen och gå iväg någonstans. Men sedan jag fick ett enkelt stöd från boendestöd så har det blivit mycket bättre. Att någon äntligen förstår mig, förstår allvaret och vet hur man ska jobba med det är så jävla skönt! Vi har inte kommit igång helt än men ändå känns det så himla bra.

Hur mår ni idag?

Likes

Comments

Idag har jag och min syster varit och fixat våra naglar. Gick till ett nytt ställe denna gången och blev hur nöjd som helst!

Ikväll har jag städat vardagsrummet, toan och sovrummet. Och så har jag matat ödlorna och fixat hos ormen. Hon ska äta lite senare ikväll. Men nu ligger jag i sängen, utanför mitt fönster och njuter av lite frisk luft med ett Yankee candle ljus i doften clean cotton.

Likes

Comments

Den 11 juni fick jag nog. Jag var på ett kalas till en släkting och hade tidigare bestämt mig för att minska på godis och kakor. När det var dags för efterrätt så tog jag en jätteliten bit tårta och en chokladboll. Åt upp det men var inte nöjd. Efter en stund gick jag till köket och skulle hämta mer dricka och på bordet stod chokladbollar. Tog först en till i smyg i köket, kom någon så gömde jag den. Efter det tar jag en till och springer in på toa. Jag åt en till. Dagen efter det har jag inte ätit godis, snacks, läsk eller liknande. Har alltså varit sockerfri i ca 2 månader.

Nu har jag gått ner 7 kilo och fler ska det bli. Jag mår så mycket bättre, har mer energi och trivs så mycket bättre i min kropp. Jag kunde köpa jeans från en vanlig affär igår, vilket är så stort! På Cubus hittade jag ett par jeans i XL. Innan har jag behövt beställa på nätet.

Här är jag i mina nya jeans och ett par väldigt sköna strumpor!

Likes

Comments

Vaknade för en timme sen men ligger fortfarande kvar i sängen. Så nu måste jag gå upp!

Tänkte gå och göra mig iordning och dricka lite te. Efter det ska jag gå ut på en morgonpromenad tänkte jag. Jag älskar att gå på morgonen faktiskt, så skönt att vakna till och starta dagen med en promenad.

Likes

Comments