-Wearglas-

I samarbete med Wearglas har jag fått chansen att testa deras läsglasögon. Det är ett företag som gör läsglasögon i ekologiskt material- ekologiskt plast från trä och bomullsfibrer- vilket gör att materialet i glasögonen är miljövänligt, nedbrytningsbart och dessutom återvinningsbart! Kanon eller hur?
Och ni som känner mig tänker säkert- Ida, läsglasögon? Ja, man är ju inte 20 längre, haha! Nä men jag måste erkänna att det blir svårare och svårare på jobb att läsa de där pyttesmå artikelnummerna på lapparna i kläderna och man drar den där lilla lappen fram och tillbaka framför näsan i hopp om att siffrorna ska bli större- vilket de tyvärr aldrig blir...
...så när jag blev kontaktad av Wearglas tyckte jag att det va ett jätteroligt samarbete plus att jag alltid tyckt att glasögon är så snyggt på andra och en riktigt snygg accessoar! Och jag tvekade inte heller en sekund sen när jag gick in och kikade på deras hemsida wearglas.com. Snygga bågar, bra priser och det som jag föll lite extra för va att de är framställda i ekologiskt material- så bra och helt rätt i tiden! Klickar man in på deras hemsida ser man att de har ett urval på 7 bågar- alla lika snygga enligt mig- och man kan få dem i styrkorna +1 upp till +3. Eftersom jag inte har så stort synfel valde jag +1 och är supernöjd!
Dessa snyggingar som ni ser på bilderna är bågarna Zoey (de svarta) och Emily (de genomskinliga)

Jag valde Zoey eftersom jag föll för den snygga modellen och klassiskt svarta som funkar ju till allt! Och sen valde jag även Emily för jag ville testa om jag faktiskt kunde ha just såna bågar- om jag kunde "pull-it-off" och ja det återstår ju att se. Jag är i alla fall himla nöjd med dessa och styrkan +1 är perfekt för mig- jag ser mycket bättre och klarare på nära håll!

Och nu är det ju såhär att om ni klickar in på wearglas.com och spanar in deras snygga bågar och skulle fastna för ett par så får ni 15% i rabatt om ni anger koden IDA15- bra va? Så det tycker jag absolut att ni ska göra! 

Fram till den 21/7 får man dessutom fri frakt och när man fått hem sina glasögon kan man i lugn och ro testa både modell och styrka-i  30 dagar- är man inte nöjd är det bara att skicka tillbaka- helt kostnadsfritt! 

Alltså wearglas.com eller spana in deras Instagram där de heter wearglas helt enkelt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229