-Teambuilding-

I fredags åkte jag och Richard mot Lysekil för en helg med IFK och teambuilding!

Med nya tränaren har det blivit en del förändringar och denna bland annat- teambuilding! En helg med spelare, ledare och respektive- middagar, spaande och fem-kamp bland annat.

Så vi åkte iväg förra fredagsmorgonen- alla tillsammans i spelarbussen- och destinationen va Vann hotell och Spa i Lysekil! Och där checkade vi in, åt lunch och sen va det dags att hoppa in i bussen igen för att åka iväg till en mysig sommarstuga. Vi tjejerna svidande om till badkläder och gick ner mot klipporna och Gullmarsfjorden för bad och killarna åkte iväg för träningsmatch mot Sävehof.

Och efter lite badande, solande och härligt tjejsnack blev det lite bubbel och lagom till killarna kom tillbaka serverades det skaldjursbuffé och kvällen- och natten- blev himla himla rolig.

Sen kom lördagen då det va lite fri lek på förmiddagen så jag och Richard kollade in spaet- badade vi de olika poolerna men fastna till slut utomhus, vid ytterligare en pool och njöt i solstolarna!

Efter lunch sen va det inbokade aktiviteter vilket betydde femkamp. Först ett smakprov- eller gissprov- om vi kunde smaka och känna skillnad på diverse vodkasorter och whiskey och brandy. I nästa gren sen skulle vi- inom laget- köra 100 burpees. Låter ju inte så himla mycket när man är 6 stycken i laget men oj va kämpigt det va. Och träningsvärk deluxe dagen efter. Och i tredje grenen blev det att leda sin lagkompis- som hade ögonbindel- genom en gång fylld med ägg. Här skulle man då INTE krossa en massa såklart och mitt lag körde en ganska bra taktik- trodde vi- där en av oss tog sats, och hoppade över allting. Detta godkändes dock inte- plus att vi blev diskade i den grenen, så oddsen va inte riktigt till vår fördel att ta hem hela vinsten. Den fjärde och nästkista grenen blev att simma en bit i Gullmarsfjorden vilket ändå gick skapligt bra och sen efter en härlig middag och sommarbuffe utomhus kom sista grenen vilket va en musiktävling. Alla lag fick lyssna på en låt och när sen låten pausades skulle man fortsätta sjunga och helst spexa till med dans eller annat. Här kände ju jag att detta tar vi. Men med ett rum fyllt av spexiga, galna handbollskillar (och respektive) va segern ganska långt borta. Så långt borta att vi faktiskt kom på sista plats.

Men trots en förlust i femkampen va det en helt fantastisk helg med strålande sol, bad, solande, spaande, skaldjursbuffe, härligt häng med hela ligan och ja, en riktigt toppenhelg!

Så himla bra att göra nåt sånt här! Det är ju faktiskt inte bara prestation från killarna som räknas- vid match visst- men det finns så mycket runt omkring som ska klaffa. Det sociala, vi respektive ska också trivas för att killarna ska trivas. Som man säger Happy Wife Happy Life! Haha!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229