-Lillördag-

Denna vecka har verkligen bara swishat förbi!

På jobb är det fortfarande en semester-veckor och en del borta så denna veckan har jag agerat VM! Hängt om lite här och där och fixat det snyggt- förhoppningsvis- i butiken. Och även om det ibland är med skräckblandad förtjusning jag kör VM- så mycket att hålla koll på, tidspress, prestationspress bland annat- så måste jag säga såhär i slutet av min andra vecka som dekoratör att jag älskar det! Visst känner man kniven mot strupen och stressen och allt det där men när man sen löser det, tar ett steg tillbaka och ser vad man gjort blir jag faktiskt ganska stolt över mig själv...

...jag har ju ingen utbildning som just Visual Merchandiser utan bara lärt mig av tjejerna på jobbet. Så sen jag började i höstas har jag lärt mig så otroligt mycket! Och jag tycker det är så himla roligt- som idag! Idag va nog första dagen jag va 110% nöjd och kände mig stolt. Sen är jag som jag är- tankspridd- och glömmer lätt saker vilket kan ställa till det. Så Richard tipsa om att göra listor som man under dagen kan bocka av. Det dumma är ju att jag glömmer dessa listor- var jag lägger dem bland annat- haha!
Så nöjd och lite stolt har dagarna bara swishat förbi vilket är skoj för denna vecka är en kort vecka- imorgon är det sista jobbdagen- och sen ska vi iväg på lite roligheter!

Laget ska ha team-bilding tillsammans med alla respektive vilket ska bli jätteskoj! Så på fredagmorgon drar vi mot Lysekil och Fiskebäck och så blir det övernattning på Hotell Vann- två nätter! Utan barn! Om jag längtar!!!???

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229