Ni kan fortsätta att följa mig på instagram:

Idaahs96


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag kommit fram till att jag ska sluta blogga. Ingen vet hur länge det varar, om jag ens kommer tillbaka. Men nu när skolan drar igång känner jag att jag ska börja lägga mer tid på det. Jag sätter även för mycket press på mig, får dåligt samvete när jag haft dålig uppdatering osv.. Har verkligen ingen blogglust längre, och ingen blogginspiration eller något tyvärr. Men vill säga tack till alla er som följt mig under denna tiden, det har verkligen varit roligt att se statistiken ökat och att man höjts på topplistan! Får se hur detta blir nu, men så är det iallafall för tillfället! Tack och hej! /Idaahs 


Likes

Comments


Känns som att jag är uppe med tuppen idag! Vilket jag egentligen inte alls är, haha! Men detta är nog det tidigaste jag vaknat under lovet, vilket är tragiskt.. får alltid panik när man sover bort dagen, haha! wink Men kände att jag var tvungen att gå upp nu eftersom skolan börjar imorgon, så måste försöka vända på dygnet liksom! 

Idag blir det att åka med pappa till gymmet när han kommit hem från jobbet, och sedan kör han mig till älskling också sover jag där! Så det blir nog super mysigt! laugh Men tänkte att jag skulle göra en inspiration nu, så stanna kvar! 


 

Likes

Comments

Avslutar med 2 gamla fjortisbilder jag precis hittade, haha!!

Likes

Comments


Vem utav killarna i one direction är snyggast? wink Kan inte vem som är vem eftersom jag inte är något direkt fan, så skrev siffror.. haha!! Men kan vara kul och se vem som vinner, så va med och rösta nedanför bilden! laugh

 

Likes

Comments


Resa bokad till Turkiet i sommar med älskling och hans familj! Hur lycklig som helst typ laugh Kommer bli så himla mysigt att åka utomlands med sin pojkvän liksom! hihihi indecision Jag älskar dig mest av allt älskling! 


 

Likes

Comments


Hur mår ni idag?! laugh Själv mår jag toppen! Jag och älskling har legat och kollat på serien Robin hood hela dagen, som vi började titta på igår kväll! Och nu har han precis åkt hem tyvärr.. sad Idag ska jag nog iallafall inte göra något med än att byta vecka till pappa vid klockan 6, annars blir det nog bara att dega framför Robin hood som jag blivit beroende av! haha laugh Men vi hörs mer snart. puuss! 

Likes

Comments