Värme & tapas

Hej & godkväll!

Äntligen är det fredag och dessutom är det endast fyra veckor kvar till balen! Förutom att vi har mycket saker i skolan just nu så mår jag väldigt bra. De senaste veckorna har det varit superfint väder, sol från morgon till kväll och över 20 (!!) grader varmt. Ni kan ju knappast ha missat det. Därför har jag spenderat mycket av min tid utomhus och har även fått en solbränna.

Jag har verkligen varit sämst på att blogga i år, ber om ursäkt för de. Nu när sommaren närmar sig vill jag komma igång med bloggandet igen, mitt mål är att blogga varje/varannan dag, jag tror att det kommer bli lättare att hålla de nu när skolan snart är över och jag kan lägga mer av min tid på att ta bilder, redigera, skriva och uppdatera mina andra sociala kanaler. Härifrån och fram till skolavslutningen är det mycket roligt som händer och jag känner att jag har mycket att skriva av mig om, därför har jag tillräckligt med material för att kunna blogga minst en gång om dagen.

Idag fyller min mamma 42 år! Så nu ikväll ska vi gå ut och äta på Pinchos i Malmö. Själv har jag bara ätit på Pinchos två gånger, första gången med min mamma och andra gången med mina vänner. Gillar verkligen konceptet, dels att man beställer in flera smårätter, alltså tapas, och att man beställer via mobilen - smart, smidigt och nytänkande. Vi ska i alla fall strax börja fixa oss och sen köra dit. Min kamera är fulladdad och kommer följa med, så ni kan förvänta er både mat- och outfitbilder från kvällen!

Ni får ha det så bra så hörs vi. Kram!

Gillar

Kommentarer