Middag i Kårehamn

Hej på er

Tidigare i veckan har vi åkte iväg och hittat på olika saker på förmiddagen direkt efter frukosten. Men idag valde vi att vara hemma i stugan under förmiddagen och i så fall åka iväg en stund på eftermiddagen. Så efter att vi gått våran mysiga morgonpromenad och ätit frukost så satte vi oss ner och tog det lugnt en stund, jag tittade på några youtubeklipp och kollade runt på olika hemsidor. När det var dags att gå ut med Elsie igen så gick vi ut allihopa, jag, mamma och Filippa, och Elsie såklart. Vi gick inte en lika lång runda som i morse, istället gick vi över ängen och bort till Lundegårds camping. Vi stannade till vid campingen och gick in i den lilla matbutiken/kiosken och köpte lite blandgodis, bara för att det är gott och för att godiset på campingen var extra billigt just nu, förmodligen för att det inte är så många kvar på campingen och att de behöver sälja ut det. Mamma och Filippa köpte också varsin glass, som dessutom också var mycket billigare.

Sen gick, eller körde, mamma och jag ner till en sport-outlet som finns här i närheten. Vi hittade faktiskt några saker, så både jag och mamma var nöjda! Sen åkte vi hem till stugan igen för att äta lunch. Ett par timmar senare åkte vi in till Borgholm för att gå runt och kolla i några affärer. Vi gick där en stund, kollade i ett par affärer, provade några olika plagg. Vi gick bland annat in i butiken Lavendel där det fanns så mycket fina märkeskläder! Jag blev förälskad i en superfin stickat tröja och en otroligt fin kjol, men bestämde mig för att avvakta lite då det handlar om mycket pengar. Så vi gick vidare, kollade i en butik till och tog sedan en glasspaus.

Men innan vi åkte hem så gick vi en runda till på gågatan och då fick jag faktiskt den fina tröjan som jag provade. Jag är så tacksam för den, verkligen! Tack mamma!

Dagen avslutades sedan med middag i Kårehamn och sedan en kvällspromenad i solnedgången. Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis.

Kram!

  • Resor

Gillar

Kommentarer