Mammas dag

Godmorgon!

Hoppas att ni har sovit gott och att ni hade en bra fredag.

Igår var det alltså min mammas födelsedag, och det firade vi med att äta på Pinchos! Vi var så hungriga och började äta direkt när vi hämtat maten, därför blev det inga bilder på vad vi åt haha. Men gott var det. För er som aldrig ätit på Pinchos rekommenderar jag starkt att göra det. Maten i sig är inte så speciell, inte godare än någon annanstans, egentligen är det själva konceptet som är roligt. Vi hade i alla fall en mysig kväll, mamma, Filippa och jag.

Till en annan sak som är mindre mysigt. Igår när vi kom hem började jag med att föra över bilderna jag tagit till datorn och sedan gick jag och duschade. Jag skulle raka mina ben, tar upp rakhyveln och drar bort skyddet, sedan vänder jag på hyveln och ska byta hand, då skär jag upp mitt finger. Det gjorde så ont och slutade inte att blöda, så typiskt mig. Har blödigt igenom två stora plåster och det blöder fortfarande, riktigt obehagligt.

Jag har precis ätit frukost, så nu ska jag bara plocka undan här och gå upp och bädda sängen. Önskar er alla en trevlig helg! Kram

Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f9:4a:2e4f::2