En dag på slottet

Idag är det faktiskt vår sista dag här. Väldigt tråkigt. Vi skulle "egentligen" eller som det var tänkt, stanna här lördag till lördag. Alltså var det tänkt att vi skulle åka hem i morgon förmiddag. Men det blev lite ändrade planer. Vi kom fram till att det var bättre att vara här hela dagen idag där vi kunde hitta på något och sedan köra hem ikväll, än att vi skulle vara här hela dagen idag och sedan behöva vakna imorgon, städa och stressa för att vara ute ur stugan och för att komma iväg i bra tid. Det känns skönare att komma hem senare ikväll och kunna sova hemma, än att komma hem imorgon eftermiddag då hela dagen redan hunnit passerat.

Så, idag är vår sista dag här och vi valde att spendera den på Borgholms slott! Jag har varit där en gång tidigare, men jag älskar och är verkligen superintressant av historia och gamla föremål och byggnader. Så jag ville absolut åka dit igen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om slottet, jag rekommenderar nog att ni själva åker dit och upplever det om ni är intresserade. Annars finns det säkert massor med fakta och information att läsa om på både deras hemsida och om ni söker på Google. Men vi hade det jättemysigt!

Efter att vi varit på slottet, eller borgruinen, så åkte vi tillbaka till stugan och åt lunch. Sen hoppade jag faktiskt in i duschen, så skönt att duscha och ta på sig rena kläder. Samtidigt började mamma packa in våra saker i bilen och plocka undan och städa i stugan. Så nu har vi precis lämnat nycklarna och satt oss i bilen. Vi har några timmar hem nu, så vi kommer få stanna på vägen och äta något.

Jag uppdaterar med när vi är hemma. Tänkte också göra en liten sammanfattning av vår vecka här på Öland!

  • Resor

Gillar

Kommentarer