Är lite inne på det är med att juice:a/detox:a/rawtill4:a och allt vad det heter... Rawtill4 är ju att man bara äter rawfood under dagen och något tillagat på kvällen. Jag gillar det verkligen! Man könner sig liksom fresh och pigg under dagen, alltså ingen matkoma osv. Så på kvällarna står jag numera och gör juicer till kommande dag (eftersom det låler för mycket med blendern på morgonen hehe...) i mina praktiska små Brämhults-flaskor. Det blir en till frulle och en till lurre ;) Den här innehåller endast:

1 banan

4 dl frysta blåbär

Vatten till ytan når ca. 800 ml


Godnatt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I fredags köpte jag med mig min bukett hem. Endast 60 kr kostade den! ( Vi får såklart jätterabatt när vi gör dem i skolan) Den fick sin plats på köksbordet, och bidrog till glada miner när de andra kom hem :)

Tjing!

Likes

Comments

Slängde ihop en sallad till middag, gjord på:

Isberg- och machesallad

Körsbärstomater

Gurka

Majs

Kidneybönor

Hemgjord vinaigrette dressing och Flying Goose's super goda (men starka!) Sriracha Mayonnaise Sauce som topping


Mums!

Likes

Comments

Idag är det studiedag och jag är ledig. Wiho! Men eftersom det är prov i morgon, på in en massa blomnamn på latin, så ska de präntas in i huvudet. Men eftersom jag har ett bra bildminne och gillar att plugga in glosor (?) så lär det gå fort. Tog mig tid att göra en lite roligare frukost till mig själv en vanligt, vegansk såklart. Den bestod av:

Smoothie - en banan, tre färska dadlar, tre dl frysta blåbär

Majskex med havssalt, ajvar, machesallad

En kiwi

Och en kopp kaffe<3


Hej från mig!

Likes

Comments

Jag utbildar mig till florist som sagt. Jag har inte gått mer än några veckor och det går väl lite i vågor om vad jag tycker om utbildningen såhär långt. Ena veckan är det jättekul och nästa vecka vill jag typ hoppa av. Men det är väl så de flesta känner när man tar sig an något nytt som man inte är bäst på på en gång *suck*... Men titta så fint det blir till slut?!


Likes

Comments

Halloj! Tänkte ge bloggandet ett nytt försök. Sist höll det bara i sig i ca. en månad hehe... Den här gången har jag inte riktigt en plan för vad jag ska göra med den här bloggen, vilket känns skönt, men antar att jag kommer lägga ut lite random saker från min vardag, som alla andra typ ;) så vi får helt enkelt se vad det blir av det här.

Hejhej!

Likes

Comments