VĂ„rdcentralen?đŸ€”

Ja, vad ska man sÀga? I förra inlÀgget berÀttade jag att jag har haft problem med huvudvÀrk i flera veckor. Jag var pÄ vÄrdcentralen för ca 2 veckor sen, dÄ kollade jag bihÄlorna men det visade ingenting, förutom att jag har nÄgot virus. Jag var alltsÄ pÄ vÄrdcentralen idag igen. Idag trÀffade jag en lÀkare och pratade med henne. Hon kollade i min hals, mitt blodtryck, mitt hjÀrta/lungor & mina ögon. Halsen sÄg bra ut. Mitt blodtryck var lÄgt som vanligt. Jag har ett blÄsljud i lungorna som vanligt. Och mina ögon var normala, inga konstiga blod saker bakom ögonen?

Jag tog ocksĂ„ blodprov, (de tog 6 rör) för att kolla mina blodvĂ€rden och vitaminer osv. Sen tog de ett till hals prov. SĂ„ vi fĂ„r vĂ€l se. LĂ€karen sa att om det inte visas nĂ„got ”grovt” pĂ„ blodproven, sĂ„ Ă€r huvudvĂ€rken pga stress, press och utmattning, med andra ord min kropp sĂ€ger ifrĂ„n och jag Ă€r pĂ„vĂ€g att bli utbrĂ€nd/gĂ„ in i vĂ€ggen. Nu har jag jĂ€tteont i min arm, det Ă€r sĂ„ jobbig spĂ€nnings kĂ€nsla i armen efter man tagit blodprov, tycker jag.

Jag har Ă€ntligen fĂ„tt min ”makeup revolution” adventskalender. I den Ă€r de full size smink produkter. (Kostar 500kr pĂ„ jfr) nu lĂ€ngtar jag jĂ€ttemycket till 1:a december sĂ„ jag fĂ„r börja öppna den! De som kĂ€nner mig vet ju att det ska bli lite intressant och se om jag lyckas hĂ„lla mig till en lucka per dag eller om jag kommer ”rĂ„ka” öppna allting pĂ„ en och samma dag😬😂

Jag vet inte riktigt hur jag ska ha mina naglar över jul? Jag vill ha rött men ÀndÄ nÄgonting som stÄr ut lite. De ska bli lite intressant att se vad de blir men jag funderar lite pÄ nÄgot sÄnt hÀr....

Just nu hÀnger jag och pappa lite och dricker, julmust med touch av lakrits? Den var vÀldigt god med kunde ha smakat mer lakrits faktiskt!

Jag ska alldeles strax bada i badkaret tĂ€nkte jag, bara ligga och ta de lugnt, dricka lakrits julmust och lĂ€saâŁïž

IDA MÄKELÄ

  • NĂ€ra VĂ€stra Vintergatan, Örebro

Gillar

Kommentarer