Vad är det som händer?

Varför lägger jag upp så mycket och varje dag på bloggen från ingenstans? Jo, jag är med i en tävling som nouw har. Som går ut på att man ska få in bloggandet som en naturlig del av vardagen, och de får man genom att lägga ut minst 5 blogginlägg på en vecka i 4 veckor. Priset är en riktigt bra kamera, så att den som vinner kan utvecklas och få ännu bättre bilder och ännu bättre blogg! Det skulle ju jag verkligen behöva eftersom min blogg just nu består av bilder från min mobil kamera!!!!

Jag kom precis hem efter en lyckad övningskörning med morfar! Det gick jättebra!

Resten av dagen har jag varit i skolan och slappat hemma. Jag sitter och väntar på att Jonte ska komma hit.


Förra veckan när jag hade idrott i skolan, var jag i ett litet rum som vi slänger in alla redskap vi använder oså. Vi (skolan) delar detta rum med ”Kumla gymnastikförening” så jag såg att allt var uppbyggt och bara kände hur jag ville gå dit och springa och hoppa och göra volter. Bara köra loss. Men de får jag ju självklart inte eftersom de är deras saker, jag är inte med i föreningen längre och de var skoltid och skolor får oftast inte hålla på med föreningarnas saker. Men de jag skulle komma fram till är att jag saknar det faktiskt lite ändå.

Jag praktiserar ju på bikbok, som jag tror att jag skrivit förut och här om veckan så hade vi 30% rabatt på hela butiken. Det var faktiskt jättekul för då fick jag satsa på sälj!

Jag kommer inte ihåg om det var samma dag men jag gick till stadium och spontan köpte min adidas jacka för 100kr på min lunchrast. Det var lite kul!

I fredags var jag, Jonte & Bella på bio och såg ”Halloween”. Det var min och jontes födelsedagspresent till Bella. Om ni inte vet så är Bella, min bästavän & jontes kusin.

Jag fixade mina fransar men det var ju typ 2 veckor sen redan så de har redan börjat ramla av tyvärr😒

Kan vi snacka Espresso House eller!!! Förlåt om det är ett tråkigt ämne men jag är så jä**a obsessed med de. Alltså de är bland de godaste som finns!!

IDA MÄKELÄ

  • Nära Köpmangatan , Kumla

Gillar

Kommentarer