Roligt, roligt😝

Denna vecka har jag längtat efter sååå länge!!
Ni anar inte vad jag har gjort (om ni inte har mig på snapchat eller sätt mig) Bara för att vara jobbig så sparar vi det till slutet.

I tisdags övningskörde jag med morfar och de gick så otroligt bra, visst det var en automat bil men fortfarande, det gick mycket bättre en förväntat. Jag har mycket problem med dragläge och växla och det, det är nästan så jag får en klump i magen varje gång jag ska övningsköra en Manuel bil. Jag vet man lär sig, man måste ha tålamod, när du väl har lärt dig så sitter det där. Men jag får panik, jag vet att det inte är så svårt för jag har liksom klarat de hur många gånger som helst, perfekt men jag vet inte jag får panik. Jag är sugen på att ta bara automat kort när jag blir 18 men då får jag väl stryk av hela släkten (inte bokstavligen) men jag hoppas att mina päron tvingar ut mig å köra så jag får in det där i huvudet och slipper ha panik varje gång jag ska köra en Manuel bil.


Senare på tisdagkvällen åt jag, Jonte, Lollo, Bella & Jacob tacos. Det var jättemysigt och såååå gott. Senare på kvällen kom Wilma också så gosigt men eftersom det var skola dagen efter och jag behöver min sömn så var jag och Jonte tvungna att dra.

I onsdags tror jag det var så var det äcklig mat i skolan, så jag och lilla ninisen hade en liten sibylla dejt, trevligt trevligt.

Under samma dag, på lektionen efter så kunde jag inte logga in på min skoldator och fick då reda på att mitt sommarjobb råkade radera mig från mig skola när de skaffade kassa inloggning åt mig😒

Nu till det roliga...... jag har pigmenterat/tatuerat ögonbrynen!!!!! Och gjort fransförlängning, men ögonbrynen!!!! Jag är såååå nöjd, som jag har längtat! Jag fick bedövning, men den ville inte funka på svansen av brynet så där gjorde de ont, men resten av brynet kändes knappt fast jag hörde när hon skar. Det lät jätteäckligt. Nu får ni se en för och efter bild.

Sist men inte minst så har jag shoppat en del kläder. Lite BikBok, New Yorker, H&M osv finns inte så mycket att säga om det. Jag praktiserar ju på BikBok så jag sprang i affärer på min lunchrast och när jag slutade så jag var ju själv.

På tal om praktik/APL, inte för att de är så intressant eller stort för er men jag sålde ett par jeans. BikBok är ”känd” för sina jeans och det är prio 1 i butiken. Tidigare har jag praktiserat på Cubus i Marieberg, det är en väldigt stor butik så jag har inte haft tillgång till så mycket ”vägledning” av de som jobbar där eftersom de måste göra en massa saker hela tiden, det är också mycket svårare att ta eget intiativ när de kommer till sälj där just för att det är en sån stor butik så är det omöjligt för mig att memorera allting och om jag ska hjälpa nån där så letar jag lika mycket som kunden. Men nu på BikBok är det en mindre butik, enklare att memorera och personalen har mer tid för att hjälpa och vägleda praktikanterna.

Iallafall jag stod och vek och piffade till ett jeansbord och så kom det en tjej, jag frågade då om hon sökte något speciellt/ville ha hjälp. Så förklarade hon vilken färg och att hon ville ha slim jeans så visade jag henne några olika alternativ men jag rekommenderade en speciell modell, hon gick och provade de i provrummet efter en stund gick jag dit och frågade om det gick bra och om jag skulle hämta nån annan stolek osv. Då kom hon ut och visade hur de såg ut på. Efter hon bytt tillbaka kom hon ut igen och sa att hon definitivt skulle köpa de och att hon har letat hur länge som helst i en massa olika butiker utan att hitta något som hon kände sig nöjd med. Hon sa till och med ”tack så jättemycket för bra service och hjälp”

Jag är svin stolt okok, tidigare har jag knappt vågat säga hej till alla kunder liksom. (Sorry för en lång storytime för er som inte är intresserade)

Nu kommer bilder på kläderna, i framtiden kommer ni förmodligen se hur de ser ut på!

Just nu är jag hemma hos Jonte (ovanligt) vi ligger i sängen och kollar på en serie ”The Fosters” (rekommenderar) vi ska äta pizza sen har vi godis men vi kommer förmodligen ha grov matkoma efter pizzan så vi kommer säkert inte röra godiset men de finns ju här iallafall!!😂

IDA MÄKELÄ

  • Nära Kumlaby-Malmen, Kumla

Gillar

Kommentarer

Diana
,
Så kul att få följa dej! Snygg va du innan ögonfix men de blev ju skit bra👍🏼
Kul med praktikplatsen och att du utvecklas.
Love you💕
ida_makela_
ida_makela_,
kul att följa dig med!
Tack😋
ja verkligen❣️
Loveu💓
nouw.com/ida_makela_